tisdag 10 juli 2012

Eh aa har man tråkigt så har man....

Satte en stripe i örat och sen syrrans örhänge... Vilda tyckte det va kul iaf. =)


Thomas lagar nått kött nu och som vanligt blir middagen jätte sen. Det här måste slutas! Och det innebär att jag måste börja laga middag OCKSÅ! Jag gillar inte att laga mat. Tycker de är tråkigt och min mat blir aldrig lika god som Thomas och dessutom så är jag inte ett dugg hungrig om jag lagar maten.

Det ska börja ett nytt program på kanal 6 i höst... en massa tattuerare som ska "tävla" om vem som är bäst i Sverige om jag fatta de rätt. Jag skrev in Thomas som en frivillig modell som de kan tattuera på haha =P. Han ville de så klart. Jag vill också men vågar inte vara med i tv... känns inte som min grej och dessutom är jag för tjock så jag skulle bara skämmas.


Här är en snygg tjej som jag ska försöka rita av nån gång.

Ska bygga lego med mitt barn nu. Hon har sommarlov så hon typ VÄGRAR somna före kl elva på kvällen... måste vara för att de är ljust ute också.

Seize The Day <3

Positivitet?

Det är svårt att vara positiv hela tiden.. speciellt när de närmaste inte är så positiva. Varje dag är det något att bråka om. Vad är det för liv? Varför bråka om små saker? Att älska varann är så mycket bättre... vi vet aldrig när det kan vara försent.

Jag avskyr honom samtidigt som jag älskar honom djupt! Det beror nog på trötthet från bådas sida.

Jag hatar skriik! Varför ska man skrika? Hur får jag en vuxen man att sluta skrika? Kan nån SNÄLLA säga de till mig?

Tisdag

Vaknade runt tio i morse, gick upp och vek in tvätten och la i ny tvätt i maskinen men satte inte på maskinen. Ringde mamma och kollade läget och sen hoppade jag in i duschen. Direkt efter de åkte jag till min mamma för att vara med Vilda. Nu är vi hemma sen ett tag tillbaka och väntar på att Thomas ska komma hem från jobbet. Jag skulle behöva sätta på tvättmaskinen oxå hahah har glömt de.

Jag har en sjuuuukt trotsig snart 2 årig dotter hemma som går mig på nerverna!! Hon slåss,spottar,bits,skriker och lyssnar inte alls på vad jag säger. Behålla lugnet och räkna till 10... mmm funkar väl oftast men ibland vill jag bara skrika rakt ut själv! Och många gånger måste jag höja rösten för jag hörs inte annars. Och jag hatar när man skriker!!

Jag har nästan inga regler till Vilda just nu för då kommer vi bråka HELA tiden. Så jag håller på de regler som är viktiga typ, bordsskick,att inte slåss,spotta,bitas eller rivas och att vara snäll mot andra. Hon är rätt så duktig faktiskt =D.

Jag börjar jobba den 29/7 och jag är rätt nervös hehe... det kommer bli en tuff utmaning för mig med att springa i trappor med min övervikt. Men som sagt, det kan ju bara bli bättre. =)

Nu ska jag fixa lite hemma innan jag somnar..

En gaddning jag vill göra på låret nån gång..



Seize The Day <3

Måndag.. eller nu är de tisdag =P

Jaha.. vad har vi gjort? I söndags åkte jag till min mormor och hjälpte henne att åka till Rusta och Jysk. Jag köpte två små barnstolar till Vilda på Jysk för bara 60 kr st. =)
Handlade på Willys med mormor också sen körde jag hem henne. Åkte hem direkt efter de och var hemma. Vi möblera om lite i v-rummet också.

I fredags på kvällen så gick Vildas armbåge urled igen så vi fick åka in till Astrid Lindgrens med henne... Det var tvungna att dra tillbaka hennes armbåge två ggr innan den gick tillbaka.. Min STACKARS ängel!! =( Hon skrek av smärta och jag var tvungen att bita mig i läppen och tänka på något som gjorde mig arg för att inte börja gråta själv.. Har Vilda ont så blöder mitt hjärta!
Som tur är så får vi alltid hjälp fort och av sjuksköterskor och Vildas smärta försvinner direkt när de har dragit tillbaka armen.
Efter de åkte vi till Angelica så Vilda fick leka lite och sen hem för att sova.

Idag har vi vart hos min mamma och vi åkte till min mormor med mat och sen ut så Vilda fick bada i plaskis vid mormor. Sen hem till min mamma igen och åt middag och nu är jag hemma och Vilda är kvar hos sin mormor. =)

Ska åka dit imorn när jag vaknar. =)

Här är en bild som jag hitta hos min mamma.. när jag var gravid med Vilda =D


Saknar att känna mitt barn i magen... men kommer också ihåg hur jobbigt jag tyckte de var. Svullna fötter,orörlig och varmt! Ont i rygg och foglossning. Inte så kul. Känner fortfarande av min foglossning dock.. =/ 

Jag och Vilda satt och titta på bilder på henne när hon var en liten bebis och jag kan inte fatta att tiden har gått så fort. Hon är en stor tjej nu som kan säga hela 4 ord efter varann!! Hon är inte ens 2 år än!!! =O Jag har en väldigt smart liten dotter och hon är så tidig med allt. 

Jag kan inte bli stoltare över henne! Hon är fantastisk! 


Mamma Nelly ÄLSKAR dig min fina Vilda <3

Seize The Day <3