torsdag 21 juli 2011

Är så lycklig !!

Jag är grymt lyckligt lottad!! Jag älskar att mina vänner är så positiva och framåt och målinriktade! Och galna Hehe ;) Vad skulle jag göra utan er? Ni får mig att skratta och må bra och jag älskar er för det. Finns dock några vänner som jag sällan träffar och sällan pratar med som jag saknar. Vet inte varför vi inte pratar eller ses.. Kanske beror på sjukdomar,familjeliv och arbete.. Men de känns ibland som att de bara är undanflykter.. =(
Men jag är glad att jag har de som jag pratar med ofta och träffar så ofta jag kan. Ni är guld och ni betyder allt för mig. =)
My darling friends.
Aa men som ditt meddelande här på min blogg patri, det gjorde mig jätte glad! Och jag blir jätte glad när ni kommer hit och hälsar på. =D Nästa gång kommer vi till er. =)

Nu vill jag bara säga god natt, är en ny dag imorn med nya roliga äventyr!

XoXo // Nelly

Toppen dag =)

Haft en toppen dag med mina kära vänner i centrum idag. Först gick vi och åt lunch på steak house och efter de gick vi och handla fyra par byxor och massa strumpor till vilda. När jag va klar med de gick vi och kolla på skor åt Micke sen åkte vi hem till mig. Thomas hann träffa de en liten stund och bjuda de på kaffe. =) Imorn åker de på deras Sverige resa. =) Ta massa kort och uppdatera på bloggen så jag får se vad ni gör och vart ni hamnar. =) Juste vi åt på ben and jerrys oxå Hehe.. Har fruktansvärt ont i kroppen nu... Inte ens en ipren och en alvedon hjälper. Har burit på Vilda hela dagen så min kropp har sagt upp sig. Fan det blir tungt att bära på både mig själv och henne. Imorn bitti ska vi till bvc så det ska bli spännande och se hur mycket hon väger nu.. Och hur lång hon är. Jag ska gå och kolla till Vilda nu, och sen blir de väl middag.

Tack för idag Patte och Micke, ha en underbar semester så ses vi när nu kommit hem igen. Puss och kram på er.

XoXo // Nelly

Yes !!

Idag kommer Patricia och Micke hit och vi ska ner till centrum och handla lite och fika eller äta lunch. Det ska bli kul !! Hoppas de blir kul för Micke oxå för Thomas jobbar ju.. Han får leka med Vilda istället hehehe =).
Och igår vart det bokat och klart. Fredag nästa vecka kommer Hemmiljö till oss och städar. =D Jag orkar inte när jag mår som jag mår att underhålla här hemma och Thomas jobbar heltid och orkar inte så vi bestämde att städhjälp en gång i veckan blir perfekt. Ska bli så skönt att få hjälp alltså. Det är fredag imorn med =D !! Gadda mig och träffa grabbarna.. Åh va underbart!! På lördag ska jag försöka ta mig ut till landet på kräftskiva. Får besök från USA och då måste vi ju vara där. =) Jag får ta panodil och mår jag sämre får vi väl åka hem. Men ut ska vi iaf. =) Hoppas på finare väder imorn dock. Nu ska väl jag göra mig klar och sen klä på Vilda så vi är klara när Patricia och Micke kommer.

XoXo // Nelly