söndag 3 april 2011

Underbara Helg!

I fredags så kom min ena bror och hans familj till min mamma och hälsa på så såklart åkte vi dit oxå för jag har inte träffat dem på länge. Plus att jag och mamma var och träna på morgonen och vi dansa Zumba =D haha det va sjukt kul så nu har vi skrivit upp oss på dubbelpass framöver. =D När de kom så lekte barnen massor och vi vuxna hade ett litet homeparty utan alkohol. Jag beställde massa fint. =D Kl blev mycket och alla barnen somna så vi bestämde oss för att åka hem och komma tillbaka dagen efter. På lördagen kom vi till mamma vid typ 10 tiden.. vi va där en stund och mata Vilda och jag åt en sen frukost sen packa vi ihop alla och drog till outlet och shoppa. Vi köpte bla. en pool till Vilda som hon kan bada i, i sommar och så köpte vi bollar som man har i bollhav som hon kan ha i vattnet. Till poolen ingick de fiskespön och fiskar och så fanns de en palm på själva poolen oxå. Så den kommer hon nog tycka är rolig. =) Tänkte köpa en pool med rushbana men hon är lite liten för den än. Aa sen köpte vi bara massa små saker som typ muggar och leksaker och sånt. Efter att alla shoppat klart så körde killarna Helle och Tyra till vällingby för de skulle gå på bio och se HOPP. Jag ville oxå följa med men fick inte hahha. =P Vi tjejer va hemma och tog hand om de andra barnen. Sen lite senare på kvällen kom min andra bror dit och vi satt och prata och umgicks och busa med barnen. Alltså jag har haft en heeelt underbar helg med mycket mycket bus och lek och skratt. Jag kan inte bli mer nöjd. Tack snälla Jenny för allt vi fick av er och tack för hjälpen med konsult jobbet. =) Ska bli så kul att testa de. Tycker att det alltid är lika kul när ni kommer och vi får se till att komma upp till er igen snart oxå. FANTASTISK HELG!

Lite bilder..
Tyra och Thomas
 Moster Helle och Vilda busar
 Vilda sitter i kusinen Tyras knä
 Vildas kusin Alwin
 Thomas och Tyra busar
 Vilda med sin morbror Jimi
 Vilda och moster Helle busar
 Min man med vår dotter i knät och min bror med sin dotter i knät
 De finaste prinsessorna i världen
 Mina store bröder
 Min lilla syster och min dotter =D
 Min underbara dotter
 Vilda med sin morbror
 Vilda igen med sin morbror
 Vilda och Tyra
 Jag med världens vackraste mamma och min älskade dotter
 Mor och dotter
 Haha den här bjuder jag på, jag och Jenny


Jaaa, det var lite bilder från helgen.. jag har inte haft så kul på länge. Helt underbar familj jag har! Vi är mycket finare och mycket bättre! För vi har stora hjärtan och massooor av kärlek!

Idag ska vi till Thomas mamma och hälsa på och min mamma ville följa med dit så när vår dotter har vaknat igen ska vi klä på henne, ge mat och sen åka. =D

Jag skriver väl sen då.

Love // Nelly

Åh vilken TOPPEN helg !!

Jaa kl är rätt mycket nu och jag är helt slut.. Tänkte bara kika in och berätta att vår helg har vart heeeelt fantastisk kul och mysig!

Jag skriver mer imorn när jag hinner... har dagen och kvällen speckad.

Love // Nelly