onsdag 28 september 2011

mammas finaste någonsin

Published with Blogger-droid v1.7.4

världens finaste

Published with Blogger-droid v1.7.4

världens finaste

Published with Blogger-droid v1.7.4

Dålig på att skriva

Ja, idag har vi vart på förskolan för första gången. Vilda tyckte de va jätte kul och jag är super nöjd med Vildas lärare. Hon är helt underbar och Vilda gilla henne på en gång. =) Imorn ska vi dit och så på fredag. Sen är de ju helg. I helgen ska jag åka och hjälpa Michale att flytta mer saker.. För på måndag flyttar vi allt till hennes nya lägenhet. =) Ska bli så kul och skönt att ha henne så nära min mamma.. De liksom ser varandras fönster och uteplats genom fönstret. =) Får se hur de går för Tino bara.. Han han blivit så himla mycket bättre, jag kan till och med klappa honom nu. =) Han litar på mig. =) Killar är svåra och barn går inte så vilda får inte träffa honom. För er som inte vet så är tino en hund som blivit grymt torterad och misshandlad hos sin tidigare ägare och Michale har köpt honom från ett hundstall som räddar utsatta hundar. =) Han är speciell men de är inte hans fel. Super söt är han iaf. Vi hade en kvinna här som kollade på vår lägenhet i fredags och hon är intresserad av att byta om inget annat större dyker upp. Hon tyckte vår lägenhet va lite liten. Men dyker inget annat upp inom några veckor så blir de ett byte efter års skiftet. =) Så vi håller tummarna. =) Fast då måste jag byta dagis på vilda och de har jag ingen lust med. =( För flyttar vi byter vi ju kommun. Kanske att Thomas kan lämna henne på morgonen och jag hämtar henne.. Han jobbar ju ändå i Tyresö. =) Kanske funkar. Hehe.

Jaja, annars händer de väl bara de vanliga.. Träningen går segt då jag vart väldigt sjuk. Har en anledning till varför jag inte FÅR gå men de vill jag inte skriva om här.
Ja, om man frågar mig hur jag mår nu då så skulle jag säga bra i kroppen, inge virus eller så.. Men piss psykiskt. Jag har något enormt jobbigt att gå igenom inom en snar framtid och de tar kål på mig mentalt. Jag är så jävla ledsen och kluven. Vill helst skrika rakt ut till alla och berätta som de ligger till, men jag kan inte!! Jag kan inte just för de som ska ske inom en snar framtid. Kanske efter de men jag tror inte de. Det här är iaf de jobbigaste och mest hjärtekrossade jag någonsin bestämt mig/oss för och jag hoppas och ska se till att de inte kan hända igen! Bara när vi bestämt att de kan hända igen och är ok att de händer igen.
Ont gör de... Tårar rinner och huvudet snurrar i 180!!

Aa de va väl de då. Hoppas ni andra mår bättre än mig och att ni haft en bra onsdag!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4