lördag 17 december 2011

Till dig som skrev om vattenexem

Jag gick till läkare för att få en salva utskriven. Gå och visa upp de för din läkare så får du hjälp. =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

vilda med sina kusiner

Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Rolig lördag


Dagen började med att säga hej då till Vilda och Thomas som skulle åka ner till vildas farmor på pyssel. Jag och mamma åkte för att shoppa julklappar och julmat. Efter de åkte jag ner till min svärmor jag med och busa med alla barnen och åt god mat och sjöng ja må de leva till Tina och svärmor. =) Har vart en mycket mysig,rolig och livlig dag idag. =D
Ska lägga ut lite mer bilder.

Vilda sover som en stock nu iaf. Hon har busat och sprungit som en galning med alla kusiner och haft jätte kul! Hon har till och med bakat marsipan bollar med choklad över. =) Min duktiga tjej.

Igår var vi hos min mamma för att äta middag och de slutade med att vi sov där.. Helle ville att Vilda skulle sova kvar och de gjorde hon.. Vi med hehe. Träffade min kära bror igår med. Jag saknar honom massor. Vi ses nästan aldrig och de är jobbigt. Under julen nu kommer han inte ens vara i Sverige. =( Men ska träffa honom i mellan dagarna. =)
I februari fyller min syster 18 år och vi syskon, alltså jag,jimmie,Henke och helle ska ut och äta middag och sen på krogrunda. =) Ska bli skit kul att dricka med syrran och gå ut och dansa med henne hehe. Lillan liksom. ;) Och ska bli sjukt kul att gå ut med Henke. Jag har vart ute med Jimmie men inte med Henke. NICE! =D
Roligt att kunna va så pass ung så jag kan gå ut med min syster nu när hon blir 18 år. Hade velat gå ut med mina små bröder oxå när de fyller 18 men då är väl jag över 40 hahaha.. Ena lille brorsan är 7 år och andra är 1 år. Så de blir lite svårt. Fan de är inte illa att ha 5 syskon! =) Två äldre bröder, en lilla syster och två lille brorsor. =) Vilda ska få två syskon. Jag har bestämt att jag vill ha tre barn. Andra barnet kommer om ca 2-3 år. Och tredje barnet ska komma om kanske 5-6 år. =)
Så blir de.

Har ju slutat röka och börjat gå ner i vikt.. Men nu går de såååå långsamt. =( Står still nu då men gick upp två kilo när jag sluta röka. Ska självklart gå ner de och många fler kilon men nu tar jag de lugnt. Jag kommer ha gått ner hälften eller mer till augusti 2012! De är jag hundra på! Jag har gett mig Fan på de helt enkelt. =P.

Aa annars så rullar livet på som vanligt. Lycklig för de mesta och njuter av att jag har en underbar familj som älskar mig och som gör allt för mig och självklart mina underbara och vackra vänner som är bedårande och super gulliga! Me love you Long time!
Ska träffa Candrah på måndag och på tisdag ska jag på en arbets intervju!!! =D jepp snart har jag mitt efterlängtade jobb och en GRYM INKOMST! Då blir de att sätta in mer på sparkonto istället för att shoppa upp allt. För vi har framtidsplaner för oss som familj och för Vilda. ;)

Nä de räcker för idag.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4