söndag 15 maj 2011

Dopet var en hit!!

Oj oj oj vad jag har gjort mycket sen i fredags...

Fredagen började med att vi vakna, klädde på oss och gav vilda mat. Thomas åkte iväg för att handla bulten till bromsoken. När han kom tillbaka va kl kvart över nio och vi var klara att åka ner till bvc. Så jag och vilda kom dit en halvtimme tidigare och Thomas åkte vidare för att fixa bulten som tydligen inte fanns i Tyresö utan i nacka. Vilda väger nu 8450 g och är 71 cm lång =). Besöket gick bra, vilda somna i bilbarnstolen medans vi invänta hennes pappa... När Thomas va på plats igen åkte vi direkt till vår bil som stod vid lidhl i Haninge. Det tog Thomas ca tio minuter att fixa problemet på bilen =D. Så vi va klara med den tio över elva. Då åt vi lunch på en restaurang som grillade revben och kyckling ute och jäklar va gott de va !! Alla nöjda och glada. Efter de åkte vi till Ica Maxi och handla de sista och lite till..Sen åkte jag till vårdcentralen och Thomas och vilda åkte hem.Vi va hemma till sex sju nån gång på kvällen sen åkte vi och lämna vilda hos min mamma, och där va Jenny,Henrik,Tyra,Alwin,Emilio och Helle. Så vilda hade att göra.. Haha. Vi tog med oss Helle och Emilio och åkte till lokalen och började duka och sätta upp ballonger osv..Innan de stanna vi på Ia Maxi i solna för att handla en gästbok som alla skulle skriva något till Vilda i. Vi va klara i lokalen kl halv tolv,tolv på natten. Sååå när vi hade lämnat syrran med kille och hämtat vilda och kommit hem va kl halv ett. Vilda sov såklart hela tiden men vi kom i säng vid två.. Och jag kunde inte somna förrän vid fyra drygt... Och upp kl sex för att duscha och packa de sista och fixa och dona innan vi skulle iväg igen. Kl åtta strax över va vi hos min mamma igen för att hämta upp henne och Jenny. De skulle hjälpa mig i lokalen innan dopet som började kl elva. Thomas agerade chaufför och körde in oss tjejer och sen vände han för att hämta andra. Vi tjejer lyckade fixa allt tid och Thomas lyckades få våra blivande gudföräldrar att komma i tid med oss upp i kyrkan innan allt började. =) oj oj oj vad stressad jag har vart!! Väl inne i kyrkan och alla har kommit och dopet är igång så kunde jag slappna av. Det va allt jag hade drömt om. Mina fina vänner och både Thomas hela familj och min, tillsammans för att fira och hedra vilda. Och så sjöng Tobbe "Just The Way You Are" av Bruno Mars fast en egen version till vilda! Och då fick jag kämpa att hålla mina tårar tillbaka! Så sjukt vackert så alla var HELT ÄRLIGT mållösa efter..prästen sa de till och med.. Att nu vart vi alla mållösa,det va så vackert! Inte många ögon som va torra iaf. =) Efter dopet skulle alla fota oss så jag tror vi hade typ 20 kameror framför oss haha.. Kändes lite konstigt. =P
Aa men vi va i festlokalen och mingla, åt fantastiskt goda smörgåstårtor som Helene och Lotta hade gjort och efter de vart de kaffe och tårta o kakor. Alla verkade vara nöjda och glada iaf. =) Så jag måste tacka Helene och Lotta för smörgåstårtor och hjälpen med bestick och Tårtorna som de vart krångel med. Tack! Och sen vill vi tacka alla för att alla faktiskt kom och för alla enormt fina presenter och kort!! Vilda är så nöjd och glad!
Hon va oxå en ängel under dopakten... Så snäll och tålmodig så att hon faktiskt somna i min famn och sen i prästens famn precis innan han skulle ta vatten på hennes huvud. =D hahaha.. Aa Vilda är cool hon.

Thomas fixa bromsoken


De kommer såklart bilder sen.. Ska få lite fler än de vi har själva oxå för vi hann inte ta några på Tårtorna och folket.. Vilket känns lite dumt. =( Meen vi har andra som hann och gjorde. =) Tur!!

Nu vill jag faktiskt mysa med min dotter som jag knappt fick se eller hålla i igår.

Love // Nelly