söndag 12 februari 2012

Min och Vildas hand =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Jag och mina fina syskonbarn

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min vackra ängel Adora

Published with Blogger-droid v1.7.4

Saknar!

Runt fem tiden piggna jag på mig och vi gjorde oss i ordning för att åka och handla mat och efter åkte vi till min mamma. Vilda har inte träffat henne på länge så hon var faktiskt lite små blyg i början hehe. Fast de gick typ över på två minuter. När vi kom in började jag och thomas laga middag och så åt vi en trevlig familje middag. Syrran och Emilio var med oxå. =) Efter diskade jag bort allt och gjorde rent i köket så mamma slapp. Kl gick jätte fort, så kl elva var Vilda super trött så de slutade med att vi fick natta henne hos mormor. Så vi fick åka hem utan våran Diggi! =( Men jag åker vid nio imorn till mamma.

Har sjukt ont i mina lungor... Jag brukar inte klaga sådär men nu gör se attans ont! Kan inte ens prata utan att bli anfådd och tar jag för mycket eller för lite luft gör de skit ont!! Tur att min läkare ringer mig på tisdag. Har oxå fått jätte mycket vatten i kroppen och är helt pluffsig så har jag otur är de något krångel med mina njurar igen. =/

Fick min älskade Adora i tankarna idag... Jag vet inte varför men hon dök upo där. Jag saknar henne lika mycket nu som för 6 års sen. Tänk... Hon lämnade mig och blev ängel för 6 år sen.. Gud vad tiden går fort! Hon skulle vara en gammal dam nu hehe. Hon var en helt underbar hund! Glad och sprallig och busig som få. Hon älskade alla och var såå enormt snäll. Usch vad jag saknar henne!

Ska försöka somna nu så jag orkar upp imorn och så jag orkar vara med min snutta! =)

Love // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4