lördag 16 april 2011

Mamma Nelly magsjuk!!

Jaha så va jag magsjuk oxå. Och vilda har spytt mer idag så de blir inget dop för oss imorn =( och jag som VERKLIGEN VILLE GÅ!! Dum som jag kan vara ibland så åkte jag självklart och tränade idag iaf. Mådde illa då men inte så farligt. Men jisses vad tunga maskinerna va helt plötsligt. Jag orkade knappt 30 sekunder ens på varje station. Då fattade jag att jag nog är sjuk. Och mycket riktigt. Nu får vi hoppas att Thomas lyckas hålla sig frisk så nån orkar ta hand om vilda när jag inte orkar. Han är en ängel när jag är sjuk. Han hjälper mig och säger åt mig att vila så tar han vilda (som är förvånadsvärt pigg). De är underbart. Jag har inte haft magsjuka på flera flera år och jag hoppades att ja skulle slippa de för jag hatar att spy. Men men.

Hoppas alla ni där ute är friska och krya och kan njuta av de fina vädret och helgen. =)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad en liten stund för att få upp värmen i kroppen. Jag har konstigt nog 35,4 i temp. Lite lågt.


Love // Nelly

Lördag igen...

Vi vet inte än om vi kommer att gå på dopet imorn så min karl inte har ringt Carin än. Men vågar ju inte ringa alldeles för tidigt heller. Fast de antagligen är uppe redan då de har en dotter som bara är 4 dagar äldre än Vilda. =)

Magsjuke familjen kommer antagligen inte gå på dop imorn.. =( Super tråkigt för jag hade sett fram mot de. Vill se lilla Ciara bli döpt. Och jag vill se hur fin hon kommer vara under dopet och sen efter dopet. Men men vi får väl se på bilder och kanske film sen efter. =)

Jag hoppas bara att vi alla håller oss friska till Vildas dop sen.. så inte vi själva är sjuka då igen haha de vore ju komiskt.


Herregud vilka freaks det finns.. kollar på Amarican Idol.. man kan verkligen få ett gott skratt till detta program. =D Men jag avvundas de som ställer sig där och sjunger hur hemskt de än låter.. för fatta vilket mod!! Det modet skulle inte jag ha.. aldrig någonsin oavsett om jag kunde sjunga eller inte. Nu kunde jag sjunga när jag va yngre och jag övade så fort jag fick tid över.. nu har jag inte sjungit på flera år så jag är ganska rasslig hahaha.. Men jag kommer ju från en familj med massa gamla musiker,skådespelare och konstnärer. Både på pappas sida och på min mammas sida. Har en Kusin på pappas sida som är med i ett metal band och som ska uppträda på Metal Town i göteborg i sommar. Sen har jag min ena bror som spelar elgitarr och aukustiskt och trummor osv.. samma gäller min morbror. Har en faster som är modell nu men va flamenco dansare förr.. min mormor är konstnär och målar tavlor. Min mamma spelade trummor och kan fortfarande men spelar inte så ofta. Aa men ni ser ju.. alla i familjerna sjunger,spelar eller målar och vissa av dem har oxå vart kända. De som vart mest kända är min Gammel farfar Lauritz Falk som va skådespelare.. men han dog när jag va ca 5 år kanske.

Aa nä usch.. jag har lagt ner de där med att sjunga.. inget roligt längre när jag inte riktigt kan hålla tonen ibland. Det är jag inte van vid så då låter jag bli att sjunga till sån R&b musik.. utan jag sjunger bara med till mina fina Avenged Sevenfolds grabbar hehe =) Den tonarten kan jag hålla =P Mohahaha..

Nä nu har jag spårat ur... slut bloggat för tillfället.

Love // Nelly