fredag 23 december 2011

Iiiiih

I morgon är de julafton och då kommer jag lägga ut en bild på julgranen och NÄSTAN alla julklappar! =D För några paket är kvar hemma hos oss och några fler hos min mamma. Så de är som sagt inte alla paketen då. =)

Har slagit in de sista paketen nu iaf och städat undan de sista så de är rent och fint här hemma. Ska bli så kul att se vildas min imorn när vi väcker henne och visar alla paketen under granen och julfrukosten. =) Tyvärr hann vi inte göra skinkan idag så den blir gjord imorn på förmiddagen istället. =)

Nu blir det att mysa lite med min stora älskling och sen göra sig klar för natten.

God natt alla

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

HAHAHAHAHA



Så det är detta vissa tjejer tar! Nuuu förstår jag varför vissa är så grymt korkade ;) hihi


XoXo // Nelly

Lite fina julkort.....


Som vi fått av vänner och familj =).

Tack mormor och Kristian, Patricia och Micke, Emelie och Reine och lilla Isak, Jenny och Henrik och Tyra och Alwin, Christian och Maria och Lisa!

Vi blev verkligen super glada för alla fina julkorten. =D

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!! .............fast jag lär ju skriva igen snart hihi. ;)

XoXo // Nelly

Pepparkakor



Igår bakade vi lite pepparkakor igen. Denna gång var Thomas den som fick kavla ut degen. Vart mycket bättre hehe. Dagen före dopparedagen! Idag blir de stress.. vi måste handla mer julklappar och köra min mormor till sjukhuset. Där ska de väntas på henne och sen köra henne hem. Vilket inte gör något men det tar ju tid. Jag har en julklapp kvar att handla och Thomas har två. Eller tre om han köper en till mig vilket han nog inte gör. Jag får nog en senare. Kanske i mellan dagarna =P.

Nu ska de ätas frukost och sen bär vi ut för shopping.

XoXo // Nelly