söndag 18 december 2011

Min !!


Min sessa ligger i vår enorma fåtölj och tittar på en julfilm! Mysigt värre!! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min Önskelista

Önskar mig lycka och att må bra.

Annars önskar jag att alla mina julklappar/pengar går till Jiddra Inte stiftelsen!
Det är min önskelista i år!
Jag vill hellre ge bort än att få!

XoXo // Nelly


Fjärde advent

Idag är det fjärde och sista advent för i år. Känns helt sjukt. När jag var i Järfälla i helgen så snöade det och ute i Ösmo men absolut INGET i Tyresö =O. Här regnar de bara. =(
Jag hoppas att det kommer till vår varma kommun med innan jul =).
Lagade min hemma gjorda stuvade pytt idag till lunch och Vilda älskade de! Så hon åt sig propp mätt och nu ligger hon och sover middag. Thomas är och dömer innebandy. Så jag har lite egen tid för att skriva här.=P Snart kommer farfar Ebbe hit med julklappar också. Ska bli kul att se om han köpt en säng till Vilda eller inte. =)
Han köper alltid så dyra och fina grejer till Vilda. Han och min mamma och syster =D. Och så jag så klart.
Min bror köper inte så mycket för han ger pengar på sparkonto istället vilket är mycket bättre i längden. Min andra bror och hans familj köper massvis med kläder jämt till Vilda. Helt otroligt vad fina kläder hon fått av dem. Ska som sagt bli spännande att se vad hon får i år av alla. Farmor,gammel faster,fastrar,moster,mormor,farfar,morbröder och kusiner. =) Och så Michale,gammelmormor,gammelmorbror och respektive till alla. =D Haha Vilda kommer få MÅNGA paket! Hon kommer få många av mig och Thomas plus alla andra. Blir en kanon jul!

Julgranen är uppe och klädd till hälften haha, Vilda går och plockar ner allt annars så vi kan inte klä den som vi brukar. Men de gör inget. Det är ju hennes jul nu och hon är så lycklig att de finns en gran inomhus =P. Fast en plastgran då. Hemma hos farmor och gammelfaster kommer de finnas två riktiga julgranar.
Min syster fick en av hennes julklappar i fredags av mig.. en riktig design klänning av Jeane Blush eller vad hon heter. DYR och skit Snygg! Och det roliga är att syrran passa SJUKT bra i den! Den var som gjord för henne! Hon hade på sig den igår när hon skulle åka till sin farfar och farmor och fira deras 50 års bröllopsdag. =) Hon hade klänningen som är svart med leggins och en grå tunn kofta och över den hade hon en pälsväst i vit och beige färg. Och så sina kängor till de. Alltså hon var så jävla fin igår! =)
Ingen riktig pälsväst så klart utan de är en fejk päls. I den här familjen stöttar vi djuren och deras rätt att leva! =)

Känner att vi har ett behov av att flytta till något större ganska snart. För vi har ingen plats för något längre och vi kommer få mer snart hehe. Vi behöver flytta till en fyra eller femma ganska omgående när jag fått mitt jobb. För vi ska ha två barn till och de vill ha egna rum och det blir massa med leksaker så vi måste ha plats. Blir nog ett hus ändå sen =P.
Men sånt tar vi när de är dax.. det blir iaf flytt till en trea eller fyra snart. Eller hoppas jag iaf. För Vilda vill ha eget rum nu.

Våran halvklädda gran hahaha  =P Inga paket under än.. då det aldrig skulle gå med Vilda. Hon skulle inte låta paketen ligga där. Så paketen läggs dit kvällen innan julafton. =) Inga ljus i än heller. Jag är så dålig på att sätta dit de små rackarna så Thomas får göra de när han kommer hem =)

XoXo // Nelly

Pirr i magen

Jag har pirr i magen inför julen precis som när jag var barn. Jag vill ge alla julklappar och se allas miner om de blir glada. Jag vill umgås med hela familjen, vilket de tyvärr inte blir i år. =( Vi blir bara några få. Men hos min svärmor blir vi hela familjen. =D Och de är på självaste julafton. Vilda kommer ha så kul och vara helt slut dagen efter när vi ska till mormor. Men de är de värt. =)

Jag vill börja jobba nu oxå! Blev av med mitt extra/sommarjobb när jag blev gravid och har inte jobbat sen dess... Vart mamma ledig såklart. Men jobbade inte heltid eller ens deltid innan de. Så jag är ENORMT sugen på att börja jobba. Ska bli skönt att tjäna egna pengar och faktiskt bidra med mer pengar till min familj än vad jag gör nu. Kommer kunna sätta in mycket mer pengar på vildas sparkonto varje månad. Nu sätter jag bara in 300 kr varje månad. Med jobb sätter jag in 1000 kr varje månad. =) Och 300 till mitt sparkonto. =) Jag vill som sagt spara så mycket som möjligt. När Vilda är 18 ska hon ha ett par hundra tusen på kontot och hon ska kunna lägga handpenning på lägenhet och ta körkortet. =) De som sparas på mitt och Thomas konto ska gå till oss själva och till en resa varje år. =)

Aa men så blir de. Nu ska jag byta blöja =P

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4