torsdag 31 januari 2013

Torsdag =P

Som ni vet så började jag att byta ut en måltid om dagen och jag lyckades gå upp 4 kilo istället för att gå ner. Sen i måndags så har jag bara druckit shakes och jag har nu gått ner 4,3 kilo sen i måndags =D. Är ibland skit jobbigt att inte äta mat, speciellt när min man och vår dotter sitter och äter och när jag lagar mat eller när han lagar mat och det luktar så gott.. DÅ är de svårt. Men jag låter bli och tar min shake och mitt vatten och mitt te. =P Känner mig jätte duktig. =)

Det här har min pappa skrivit om min lillebror Kevin......

Idag har min yngsta grabb Kevin gjort sin slutgiltiga undersökning för barn som är för tidigt födda.
Kevin kom i V29 och vägde 1300gram. Efter första dygnet slutade han andas själv. Det blev special ambulans från sös till Huddinge och respirator. Idag gjordes en grundlig undersökning av lungor och luftvägar. Allt såg tack och lov riktigt bra ut. Han verkar ha klarat sig utan "bestående komplikationer"!!!
Undersökningen idag tog totalt 4h och Kevin blev sövd.
Allt gick bra!
För mig som pappa väckte det och påminde om starten i Kevins liv. Den var extremt svår av flera orsaker. Det dök upp minnen och känslor som jag visste om men som jag känslomässigt hade förträngt. Att se honom igen liggande med slangar och apparater tog hårt! Ingen unge ska behöva gå igenom detta i onödan, med betoning på onödan....
Men mest av allt är jag otroligt tacksam att han verkar få ett liv utan "bestående komplikationer".
Lille Kevin var dessutom duktig och trevlig, som han är när han blev undersökt innan han blev sövd. Min lille hjälte!





Det känns i hjärtat att se honom ligga sådär.. jag kommer ihåg när jag såg honom samma dag som han kom till världen... han var såå liten och det var så mycket slangar och apparater. Det var svårt att hålla tårarna borta då. Jag är en stolt storasyster <3

Idag har jag haft Vilda hemma eftersom de går lunginflammation på dagis.. DUBBELSIDIG oxå!!!
Så vi åkte till Ica Maxi och handlade så vi kan göra nyttig och bra mat i helgen.. storkok ska vi göra så vi kan frysa in lådor. 

På måndag opereras jag kl 07.00 på morgonen.... är nervös. Inte många dagar kvar.=(

Min vackra stora tjej, hon växer så de knakar. <3


Vilda fick äta Mc Donalds idag till lunch och jag tog min "goda" shake =P.

Känner mig nöjd och glad att jag håller mig till mina shakes fast det är jobbigt.. =) Jag är stolt!! 

Seize The Day <3