tisdag 17 januari 2012

Funderar på en sak...

Hur är det att vara ensamstående mamma egentligen?

Alltså jag vet hur min mamma har haft de som har vart ensam med mig och min bror och sen med min syster. Min mamma är en otroligt stark och klok kvinna!

Men har tittat runt lite på andra ensamstående mammor och blir lite förvirrad..=/

När man är ensamstående är man ensam. Man får ingen hjälp från pappan till barnet/barnen eller från sina föräldrar eller vänner. Man står helt själv med sitt/sina barn! Man får kämpa för att överleva och gå utan mat själv för att barnen ska få äta. Man sliter arslet av sig för att hinna med jobb och dagis/skola och aktiviteter. Så ser jag det, så har en ensamstående mamma. Liknande iaf.

En som är ensamstående som inte har jobb men som går på soc och som får hjälp av föräldrar och vänner och vissa killar som kommer och går i ens liv är väl ändå inte ensamstående? Eller? Ja på papper kanske men inte in real life! Hon får ju all hjälp hon behöver... hon är aldrig ensam för hon har vänner som alltid finns eller som alltid ringer.. killar som kommer och går och föräldrar som sliter arslet av sig för att kunna ge henne mer pengar.. Då tycker faktiskt inte jag att man är ensamstående. Men det är mitt tycke.

Så jag blir alltså förvirrad... någon snäll ensamstående mamma som kan förklara för mig hur de faktiskt är att vara ensam med ett eller fler barn? Är det som jag tror eller är de som jag skrev sist?

Jag har inga funderingar på att bli ensamstående mamma btw. Jag älskar min man och vi kommer garanterat hålla ihop ett par år till ;) hehe.

Angelica påminde mig och Thomas om att vi hade vart ihop i 4 år nu i november.. haha det hade både jag och Thomas missat =P. Jag är uppenbarligen inte som många andra tjejer som tycker att man ska fira års dagar och så.. jag kommer inte ens ihåg hur länge vi vart ihop innan Angie sa de haha. Så tack Angie =D.

Thomas har kommit hem nu från innebandyn.. Vilda somna vid halv nio tror jag.. så jag ska kolla på Sex and the city sen ska jag försöka att sova.... får se hur de går idag. Jag hoppas att jag kan somna för jag är SÅ trött. Ska bli skönt att få komma till läkaren för att få hjälp med de här. Måste ju kunna sova. =)


•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
Ƹ̵̡Ӝ̵Ʒ..•°*"˜ ☼¸♪♫-´♪♫" ~.¸.☮
.(ړײ)/ .. Put this on the walls of People
.«▓ .. With GOOD HEARTS & BEAUTIFUL SOULS
. ╝╚ .. That make your Life BRIGHTER
........... Simply Because they Exist! ☼¸.• ♪♫.



Jaja ha god natt nu så hörs vi mer imorn.

Puss och kram

Min vackra,tappra vän!

Jag vill bara att du ska veta att du är en fantastisk kvinna! Du är så stark och helt genom go! Du kommer överleva din cancer och du har alltid mig att luta dig mot,gråta hos,prata och skrika av dig! Jag ställer upp för vad du och dina tjejer än behöver! Jag är stolt över dig och du är en underbar barndomsvän! Puss på dig, ses i helgen ;)

Love // Nellsan
Published with Blogger-droid v1.7.4

Älsklingen

Hon var så trött i morse.

Lämnade Vilda på dagis till kl tio i nio i morse och hon gillade inte alls att jag gick idag heller. Men dem har inte ringt mig så de gick ju bra ändå. =) Min lilla prinsessa !! Hon börjar bli så stor nu. Saknar att hålla i en liten bebis igen. Jag får hålla Vilda så fortfarande men hon är ju så lång hihi. Vill lukta på en bebis lilla huvud och känna den där super goda doften. Det doftar......nytt liv helt enkelt! =P Vår granne fick en liten flicka iaf. =) Hon är väl ett par veckor nu. Grattis till er iaf. Har inte riktigt fått chansen att gratta innan. =)

Jag ät bra sugen på att skaffa en till men kommer inte göra de förrän allt med jobb och vikt är stabilt. ;) Jag är på god väg...långsamt men säkert! Till sensommaren och hösten ska jag ha gått ner minst 20-30 kilo! Så snart får jag sätta fart hehe ;P. Om ca ett år ska jag vara normal viktig igen. Jag håller det jag säger och det kommer jag visa här på bloggen =). Just nu står jag still men gick ju ner 16 kilo ganska fort så det är inte så konstigt.

Har bytt dag för att träna Zumba nu, de bytte från tisdag kvällar till torsdag kvällar. Så nu är de Zumba tisdagar mellan 9.30-10.30 och torsdagar mellan 19.00-20.00 =) Vet säkert tiden för torsdagar men är lite osäker på tisdagen så ni som tränar på curves i veddesta kan ju kolla upp tiden så de blir rätt. ;)

Kl är bara tio i tolv..... Jag vill hämta hem Vilda nu och så vill jag att kl blir nio så hon sover och så jag kan sova.

Jag har sådana sömnsvårigheter... Haft de i flera månader. Jag har alltså jätte extremt svårt att somna, det tar mig ibland flera timmar. Och jag är jätte lätt väckt så kliar Thomas sig i håret eller bara rör på sig så vaknar jag.. Och då tar det återigen ett par timmar till innan jag somnar och då ska jag upp för kl ringer. =( Har faktiskt ringt vårdcentralen nu och fick en tid i v.6. Jag behöver hjälp med sömnen. Min bror har samma problem fast värre tror jag. Hans kropp producerar inga sömnhormoner så han kan gå flera dagar utan att sova. Så han fick medicin som han äter varje dag för att kunna sova. Eller så var de så att han äter medicinen i perioder.. Jag har inte så där stor koll. Vet bara att hans kropp inte producerar sömnhormoner. =P. Men det problemet tror jag inte att jag har. De måste bero på något annat. Eller? =/
Så i natt fick jag en lätt sömn på kanske två timmar. Sover mellan två-fyra timmar varje natt. Inte konstigt att jag är trött och slö och blek hehe ;P

Jaha, nog om de.
Nu ska jag duscha och sen blir det att vänta in tio i två slaget så jag kan åka och hämta min sessa!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Mer Fakta



Falska människor är som öre, två ansikten och värdelös


=D

Fakta

Ville ha dig innan jag visste att du var på väg. Älskade dig innan du var född. Älskade dig ännu mer när jag såg dig. Såg ditt ansikte och blev förälskad. Jag skulle ge mitt liv för din skull. Barnen är livets under! Kopiera detta, om du har barn som du älskar över allt annat i livet ♥ ♥







Helt otroligt

Varje vecka har jag minst 287 st olika Ip-adresser som läser min blogg! =D Det är ju jätte kul! =D 

Dagens bild

Ny vaken liten älskling =)
Published with Blogger-droid v1.7.4