tisdag 6 december 2011

Tisdag, underbara tisdag =D

Lycka!! För två veckor sen började jag med att sluta röka. Jag trappade ner och rökte inte alls mycket, kanske 5 -10 cigg om dagen.. nu har jag vart utan cigg OCH tuggummi och plåster i två dagar! =D Jag är STOLT över mig själv och jag vet att jag klarar detta utan problem. För jag har bestämt mig! Samma gäller min vikt nedgång, det går långsamt men det går neråt. Jag KOMMER vara normalbyggd till sommaren! =D Känns så skönt! Denna gång är sista gången, efter denna gång ska jag bara behöva gå ner MAX 10 kilo efter en graviditet. För den här gången tänker jag gå ner så pass mycket att jag nästan blir för smal, bara för att jag ska kunna gå upp lite sen under en graviditet. För det kommer komma en till bebis om tre till fyra år. =)

Nu snart börjar mitt program på tv så ska sluta nu...
Imorn blir det att leta mer lärlingsjobb =)
Ha en bra kväll
XoXo // Nelly

TRÖTT

Jag är sååååå trött idag!! =( Vill bara lägga mig och sova nu. Men killen kommer inte hem förrän vid sex någon gång och jag ska ju iväg och träna. Zumban börjar kl sju så jag hoppas jag hinner. Imorn kommer Michale till mig för att umgås. =) Ska bli kul.
Vilda går ju på dagis till två så jag har lite tid med bara Michale.
Aja jag vill typ lägga mig ner en stund, vart ingen vila tidigare idag. Ska ta min skrutta och mysa lite =)

XoXo // Nelly

Whats goin on... Jonah Mowry- REAL OR FAKE!?!


WHAAAAAAT!??!???

Jonah Mowry: "Whats Goin on.."

Usch vilken pina..

Sluta röka är pest och pina... men det blir lättare och lättare. =) Känner inte samma behov längre och blir inte sugen så ofta. Tuggar vanliga tuggummin utan nikotin i.. känns bättre och jag får inte ont i magen =)

Varför jag och Thomas slutar röka är: Vilda satte sina små söta fingrar mot munnen och blåste!! Det skar i mitt hjärta att se det! Hon är ett år och ska INTE göra så! Så från och med den dagen har det vart rökfritt här =D.

Idag har jag slagit in julklapparna.... herregud vad många det är.. och fler ska det bli =).
Den här helgen som kommer ska vi nog börja ta fram julgranen. Eller så blir de nästa helg till och med. AA får bli nästa helg, då är de bara en vecka kvar till julafton så de passar bra. =)
Om jag lägger alla julklappar under granen nu så kommer nog en Vilda öppna alla hahha.. =)
Kommer säkert ta kort på julafton, när ALLA paketen ligger under granen.. eller nästan alla. Dagen efter jul ska vi till min mamma och då blir de fler julklappar. Tar med mig tre paket till Vilda som hon kan öppna hos min mamma.. tre har hon hos farmor och en hemma. =) Så hon får öppna något hemma oxå =)

Här är lite av alla julklappar =)






Nä jag ska nog vila lite innan jag ska iväg och hämta min lilla diggi.

XoXo // Nelly