tisdag 29 januari 2013

Mammas 50 års kalas!

På mammas födelsedag så åkte vi ett par st över till henne på kvällen och firade henne med paket och tårta och blommor.
På lördagen den 26/1 fick mamma sitt livs största överraskning! Hon fick en överraskningsfest som hon inte hade en aning om! Det var så kul och mamma blev så chockad först. Hon stod bara helt stilla och titta på alla och när hon fatta och såg vilka som skrek SUPRISE så började hon gråta av lycka! =D Det var såååå värt månaderna med planering och alla pengar!! Festen var perfekt med mammas vänner, bröder med familjer,föräldrar,barn och barnbarn. Vi dansade, åt gott och drack gott. TACK till er som hjälpte mig med planering och pengar och barnvakt när jag fixade i lokalen och TACK till alla er som kom och fira min underbara,fantastiska mamma!





Detta var hemma hos mamma på hennes födelsedag =)..

Nu kommer lite från festen i lokalen.. =)

























Det var bilder som jag hann ta.. filmade mest då det var mycket tal och sånger osv.. =)

Dagen efter så åkte vi till Thomas mamma på lunch och fika då Tobias fyllt 30 år oxå.. så vi firade honom lite innan han och Emma skulle åka hem. Det var mysigt att träffa dem igen. Vilda har alltid lika kul och vill aldrig åka hem hehe. Vi körde in Tobbe och Emma till stan och sen vidare ut till min mamma för att lämna nycklarna till lokalen och för att äta middag med min bror och hans familj innan dem skulle åka hem till Östhammar igen. Vilda och Alwin lekte för fullt och Tyra va med ibland hehe.

Jag har lyckats att gå ner 2,6 kilo på typ en vecka.. får se hur det kommer att fortsätta. Jag är glad iaf. =) Det är inget som syns på mig för det är ju bara 2,6 kilo men det är en början. Det kommer kanske synas på mig om jag går ner 15-20 kilo... Eller redan efter 10 kilo? Jag vet inte. Eh.... jag tar det som det kommer. Jag är lycklig med mitt liv.. inte med min vikt så jag ska försöka så gott jag kan.

Igår måndag var Vilda hemma för hon var helt slut efter helgens bravader, så vi tog de bara lugnt hemma. Idag har hon gått på dagis. Nu är vi hemma och jag ska snart äta mellanmål och Vilda med. =)

Seize The Day <3