tisdag 18 september 2012

Nyheterna..

Sen sängen.. nu är jag super trött och min huvudvärk vill inte ge med sig. Hoppas att min gubbe har kommit hem innan jag ska lägga mig. Hatar att somna utan honom.


Äntligen somna min diggi =)


Mamma älskar dig min fina sessa <3

Hahaha

Mina ögon gör sjukt ont så jag har på mig mina glasögon och just nu känner jag mig såhär..






X-factor

Det finns ju folk som är riktigt bra! Första gången som jag faktiskt gillar att titta på X-factor. =)

Är trött och har en jävla huvudvärk men de stör inte mig så mycket.. bara när jag spyr =/..
Thomas är och dömer innebandy igen..

Vilda verkar vara på gång att bli sjuk oxå.. =( Jag hoppas bara att hon blir sjuk nu i så fall så hon är frisk till på lördag då vi ska ha hennes kalas.
Ska inhandla tårta till kalaset för jag orkar inte baka nu.. det är så mycket på g nu med flytten nästa helg.

Ska fortsätta försöka få min dotter att sova nu... fattar inte hur hon orkar.

kramis

OMG !!




Lovely


Tisdag den 18/9

Kom hem för en liten stund sen efter att ha lämnat Vilda på dagis. Hon vakna tidigt idag och det första hon sa var - dagis mamma? =P

Hon fick till och med i sig en macka till frukost idag! =D Så hon behöver ingen på dagis.

Igår var Thomas hemma hela dagen för han hade ont i benen... så när vi hämtade Vilda vid två tiden så åkte vi och boka ett släp till flytten och köpte glass, sen drog vi till den nya stora lekparken som de byggt vid centrum i Tyresö. Den var jätte kul tyckte Vilda. Hon blev så till sig och visste inte alls vilken hon skulle leka vid först hehe. Efter två timmar ca så vart Vilda väldigt trött och gnällig så vi åkte hem.
Thomas ställde sig och diska efter ett tag och jag rensade bland Vildas kläder och packade ner en himla massa kläder. Hon behöver ju inte ha ALLA kläder nu, det är ju bara 11 dagar kvar till flytt. =)





Det var en kul dag igår i lekparken! Idag är de sämre väder, iaf nu på morgonen. Kanske blir bättre väder på eftermiddagen. Då kan vi leka i parken igen. =) 

Ska försöka komma igång snart för att fixa här i v-rummet. Måste få bort en hel del av Vildas leksaker.. tyckte att jag hade fått bort typ allt men tydligen inte.. fullt med grejer här igen..=/

Ska packa in de i klädkammaren så jag kan torka element och lister. =)
Kul va? =P Haha

Tror inte att man kan vara stoltare än mig! Jag har en snygg man och vi har en enormt vacker dotter! Idag fick jag höra att Vilda tar för sig och är väldigt framåt på dagis! Så det ser inte henne som en 2 åring utan som en 3åring hehe.. Dock sa jag att de inte får glömma att Vilda faktiskt bara är 2 år. =) Hon är väldigt duktig och kan så mycket mer än en annan 2 åring. Men hon är fortfarande bara 2 år. 
JAG ÄR EN STOLT MAMMA!! =D

Seize The Day <3