tisdag 26 april 2011

Lite bilder från idag med Fia

Vilda läser sin bok
Cool bild på Vilda,Fia och mig

 Snuttan vart arg då hon inte kunde öppna boken själv








Hahaha aa lite roliga bilder på mig min dotter och min bästis Fia.
Idag har vi vart hemma hos oss till kl blev 14.30 ungefär, då åkte vi in till Östermalm för att träffa prästen Patrik och Fia följde med oss. Vi hade en jätte trevlig pratstund med honom inne på en förskola så Vilda kunde sitta på en stor matta på golvet och leka med massa roliga leksaker. Han var jätte trevlig och rolig och Vilda gilla honom på en gång. Han fick till och med hålla i henne och busa med henne lite. =)

Efter de så körde vi Fia hem och sen drog vi och plocka upp min mamma och sen till donken och sen vidare hem till mamma. Vilda har skrattat hela dagen med Sofia och nu med mormor sin och med hennes moster Helle. Hon är så nöjd och glad jämt vår dotter. =) Fast hon håller på att få två nya tänder nu i underkäken. Hon får ingen paus hon.
Aa och nu sitter jag här och bloggar lite när mormor och Vilda leker.
Gårdagen och idag har vart helt underbara med Sofia och jag hoppas att det inte kommer gå allt för lång tid innan vi ses nästa gång. =)

Imorn har jag nog inget planerat annat än träningen.. så de är skönt. Jo jag ska försöka fortsätta att städa resten av lägenheten .. så hela hemmet blir fint. =) Tack bästa Sofia för hjälpen med städningen. Det behövdes.. du får komma och sparka mig i arslet igen sen haha.

Nu ska jag umgås med min fantastiska familj.

Love // Nelly

Tisdag

Sofia är kvar här och vi pratar och myser för fullt! Gud vad jag trivs med henne!! De här påminner lite om när hon och jag bodde ihop innan jag träffa Thomas. Helt underbart! =D Sofia är alltid välkommen här, när som helst 24 timmar om dygnet! Hon är den bästa och min bästis! Vilda älskar henne oxå och har gjort de ända från första gången de sågs. Fia är vacker och snygg och barn gillat ju vackra ansikten =D Så jag och Fia ligger bra till där hehe =P.

Idag ska vi va med Fia och vid halv tre,tre ska vi åka in till Östermalm och träffa prästen som ska döpa Vilda. =D Det ska bli kul och spännande att höra hur de kommer gå till och så. Efter att vi har vart där ska jag ringa min bror Henke och säga vad som gäller för honom då han sk vara gudfar. Och så måste jag ringa min syster oxå och berätta. Hon ska ju v gudmor =).

Nu har mitt hjärta vaknat igen.
Ha en underbar dag ute i solen.

Love // Nelly