måndag 30 maj 2011

Hatar att vara sjuk

Ja igår mådde jag piss och lite till... Hade 38,7 i feber igår och va snorig och hade extremt ont i kroppen. Idag är de typ samma fast värre i magen och bröstkorgen. Börjar tro att min systa har vuxit för de gör grymt ont i nedre delen av magen, där vid eggstockarna.. Kan oxå vara tjocktarmen men de hoppas jag definitivt inte! Jag har en snorig dotter oxå som inte heller verkar va 100% frisk. Väntar på att min man ska komma hem så jag kan få lägga mig ett tag. Med Vilda får jag inte sitta och vila en sekund för de är full fart på henne jämt Hehe. Mamma frågade mig om Vilda är hyperaktiv hahaha.. Kanske de.. Tror hon är precis som alla andra barn =). Fast mamma skojade nog bara. ;)

Ska försöka göra min lilla krigar prinsessa nöjd nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Love // Nelly

Harry B James

Va inne för att titta på min kusin när han skulle uppträda igår kväll.. När vi kom in och skulle beställa så såg jag att min barndomsvän jobbade i baren oxå =D. Vi prata lite grann men vart inte så mycket då hon jobba och jag ville få kontakt med min kusin som jag inte hade träffat på 10 år. Till slut fick jag kontakt och vi prata och de va jätte kul!! Vi ska försöka åka till dem på Gotland i sommar. =)
Aa men vi kunde inte stanna och titta på honom när han uppträdde eftersom de va söndag och kl skulle bli allt för mycket då.. så vi fick en skiva av honom med alla i bandets autografer på. =) Haha känns kul att få sin kusins autograf =P. Men vadå... blir han och hans band kända så kan de va kul att ha hans oxå. =) Vi lyssna på skivan igår med och jag fick en liten chock ! Deras låtar var enormt bra och jag hade lite svårt att förstå att min lilla kusin Rickard kan skrik sjunga sådär djupt hahaha.. Men fantastiskt bra metal!



Idag mår jag piss, jag har feber och är snorig som bara den.. =( Suger!

Love // Nelly