söndag 12 juni 2011

=)

Ville bara säga God natt.
Imorn blir en bra dag !

XoXo // Nelly

Jaha

Det har inte hänt något kul alls idag... Vilda är så himla mamma tokig just nu och jag känner bara att jag vill ha en paus. Fast de får jag inte hehe. Vi har kollat film och lekt hela dagen typ.

Imorn bitti ska jag åka för att röntga mina lungor och mitt hjärta. Efter de ska vi åka till Vildas dagis och kolla lite och träffa fröknarna. Det ska bli kul. =D Vi vet att dagiset är bra annars hade vi inte tackat ja utan att kolla först. Vildas kusiner går på de dagiset. Men får Vilda plats på Montessori dagiset så kommer vi ha henne där istället. Hon är så himla smart och framåt och så tidig med sin utveckling så de dagiset kommer att stimulera henne bättre. Annars kommer hon nog bara bli uttråkad. Efter de ska jag hem med Vilda och ringa vårdcentralen.. Och på eftermiddagen ska jag åka och träna. =)

Här kommer två bilder på Vilda med sina nya sandaler. =)



Jätte söta sandaler med en blomma på ena karborren. =) Ser inte så bra men man ser min älskade gullunge och hon är finast av alla!!

Nu ska jag fortsätta att titta på Irene Huss eller va den heter... tråkig film iaf.

Love // Nelly

Lördagen vart ok

Hade jätte trevligt och kul hos Thomas moster igår och vi åt gott. Va på lite dåligt humör men jag hoppas inte att de märktes så mycket. Ville inte visa de då vi firade födelsedag. Vilda och Ciara lekte massor som vanligt och de är alltid lika kul att se. =) Hade ont i mage och på magen igår.. Fått ett sår precis under bröstet som gör extremt ont faktiskt. =( Kan va skavsår från bh:n men kan oxå vara bältros... =( Jag ska iaf kolla de. Så jag satte kompress på i natt och sov med ett linne på. OM de är bältros så smittar de ju annars. Och de vill jag inte. Jag hoppas på skavsår.. Min bh börjar bli lite stor =) vilket är perfekt! De betyder att jag går ner, sakta men säkert.
Aa men idag lär de inte hända ett skit... Thomas fastnar ju framför tvn hela tiden och sitter i timmar.... Vilket är jätte tråkigt för min del, jag vill ju hitta på saker. Vi såg Fast and Furius 5 eller hur de stavas igår.. Den va SJUKT BRA! Både rolig och spännande och snygga karlar och snygga bilar och självklart snygga tjejer! Jag älskar de filmerna, och alla har vart bra! =D Nu väntar vi på nästa film hihi för de Måste komma en till film så som femman slutade.

Nu tänker jag värma en handduk och lägga på magen... Jag har den veckan i månaden nu. Ont ont ont gör de. Vi handlade ett par sandaler till Vilda oxå igår.. Innan vi åkte till Lotta. Jätte söta =) sätter in bild på Vilda med sandalerna på lite senare.

Ha en bra dag alla fina.

Love // Nelly