lördag 16 juli 2011

Lite bilder från veckan och idag

Bilder på Vilda och på de vi köpte på Ikea.. eller iaf en del av det vi handla hehe




 Vilda hitta alla sugrören =P

 Lite sand i håret kanske?






Det va lite bilder från veckan.
Har inte tagit fler och vi har väl inte gjort så mycket mer.
Nu måste jag ta Vilda för killen är för intresserad av tvn som vanligt.

XoXo // Nelly

Vart så fint här hemma!!

Nu är vi klara med allt. Vi har satt upp lampan som tog typ hela dagen, jävla drygt men fint vart de. Vi har slängt glasbordet och satt dit nya fina bordet och så har vi satt upp en tavla på väggen. Snyggt som satan. =) Vilda sover bredvid mig i vår säng nu.. Jag sitter och mobil bloggar samtidigt som jag kollar på tv. Thomas sitter i v-rum och kollar fotbollen. Nu har vi lyckats få igång vår dvd i bilen iaf så nu kan vi kolla film i bilen =). Hur bra som helst när vi ska åka lite längre med vilda. Vi ska ju till Norrtälje nästa vecka och gadda mig. =D Ska bli skönt och kul att få komma "hem" igen och träffa mina vänner i studion =). Har både vänner och släkt i Norrtälje. Haha simpsons började nu.. Älskar Simpsons =P.
Jag har tagit bilder på lampan och bordet men lyckas aldrig lägga in de via mobilen så jag får fixa de sen via datan. Är så glad att vi fått i ordning hemma. Gjort av med MASSOR av pengar den här veckan.. Alltså allvarligt, MASSOR! Ca 130.000 kr. =P Betalat av alla små lån så nu har vi bara ett stort lån. Med mindre ränta. Mycket bättre med ett stort bara. Skönt iaf. =) Jag kommer sova gott i natt.
Imorn ska vi till min mor, hon får besök av kära Isak och Eva och de vill träffa mig och min familj. Va så länge sen sist. Isak är en favorit gubbe Hehe. =) Men innan de kommer ska jag och mamma åka till hennes jobb och skriva ut två bilder som jag ska ha med mig till Norrtälje. Så min tattuerare har något att rita av och säga pris osv.

Nä nu vill jag krypa ner bredvid min dotter och mysa och kolla på Simpsons.

XoXo // Nelly

Fixa och dona hemma

Japp, idag blir de att städa hemma och sen kasta ut gamla v-rums bordet och ställa dit nya. Och så ska vi sätta upp taklampan i v-rummet och då blir de att borra hål för vi har inget uttag i taket och ingen krok att hänga lampan på. Sen ska vi sätta upp en sak i sovrummet..

Ska avsluta här och hjälpa min karl.

XoXo // Nelly