måndag 10 september 2012

Fan va svårt de ska vara då...

Letar efter färg och kollar runt lite efter bra målare.. men vill ju ha ett rimligt pris oxå. Tror nog att vi får fixa de själva men vart hittar jag bra färg? Jag vill ha den där färgen som inte luktar något som allergiker kan använda. För jag ska måla och det ska målas i Vildas rum.

Vet nån av er som läser min blogg så får ni gärna kasta in en kommentar med namnet på färgen =) Tack! =)

Nu snart ska jag åka och hämta hem min lilla prinsessa från dagis och väl hemma sen ska jag plocka och tvätta och sen diska lite till och sen är väl kl lagom till middag och då ska jag laga lax i ugn med pesto och fetaost med kokt potatis och grönsaker. Ska bli smarrigt som Vilda säger jämt =).

Thomas kommer inte hem förrän sent ikväll då han ska på innebandy möte ikväll. Så han jobbar över idag och åker direkt till Solna.

Vilda ska få bada och tvätta håret oxå så det måste jag hinna med. =) Imorn blir de städning och alla leksaker ska vara på plats på kvällen för på onsdag fyller vårt mirakel 2 år och på kvällen kommer min pappa och mina bröder och min farmor hit för att fira Vilda. =) Och då ska de vara rent för min yngsta bror har problem med lungorna, han föddes ju för tidigt.

Mer än så blir de inte nu

Seize The Day <3