torsdag 6 december 2012

Fan hahaha

Och nu börjar mitt öga vara!! Vilda har ögoninflammation och är svullen i örat och feber. Hon sover nu sen två timmar tillbaka ( Om inte mer ). Det var ett jävla elände det här. Vi verkar få allt och lite till denna gång. Först luftrörsinfektioner,förkylning,halsont och nu ögon och öron. Och så feber såklart! Iaf Vilda. Min mamma har oxå något med ögonen och min syrra har svinkoppor igen..=/ Bara Thomas som är frisk än så länge..
Ja och så har jag ju tappat rösten så det är svårt att prata nu.

Jag är skit glad ändå för min älskade Sofia ringde idag och hon är hemma från sin utlandsresa och har vart i skolan och så idag. Jag vart så orolig med tanke på stormen som var.
Hon fick dock prata mest för jag har ju ingen röst haha. =P

Men undrar varför inte DB kom idag med Vildas julklappar..? Det borde ju ha ringt oxå tycker man. Jätte konstigt. Jag ska kolla upp de nu tror jag.



Seize The Day

Ojoj blogg torka igen!

Vilda har vart sjuk med hög feber sen i torsdags förra veckan. Vi har åkt in akut till södersjukhuset med henne och blivit hem skickade av en stressad läkare som inte ens kolla henne. Vilda har luftrörsinfektion och ögoninfektion.. (sa han) Men det verkar vara ögoninflammation... fast jag vet inte. Thomas är nere med henne på vårdcentralen nu. Det är inte normalt att ha hög feber i 8 dagar. Hon är slö och orkar inte göra något alls. Hon har heller inte ätit något typ på 8 dagar. Hon dricker dåligt med. Jag har fått luftrörsinfektion och har nu idag tappat rösten helt. Hade sjukt ont här om dagen men nu känns de bara när jag hostar. Jag har ingen feber... är dock lite sliten och hängig.

Så vi har sjukstuga här i snöstormen =P.
Snart hoppas jag att DB kommer hit med Vildas julklappar... de måste ju komma innan Vilda kommer hem igen så hon inte ser dem. Det är riktigt stora julklappar i år =D.

Ja mer än så var de väl inte för tillfället. =)



Seize The Day