tisdag 3 april 2012

Är så trött....

Önskar nästan att jag kunde gå och lägga mig nu men Vilda är fortfarande klar vaken. =( Hon fick någon energi kick efter middagen. Plus att jag gärna vill hålla mig vaken till Desperate Housewife idag.

Hade 38 i temp tidigare idag och känner mig helt sänkt. Hostan river och sliter i lungorna och de gör sjukt ont. Men jag måste gilla läget ändå eftersom jag har en liten tös att ta hand om. =) Hon är förvånadsvärt pigg och springer runt och hoppar och leker som en galning haha. Borde filma och lägga på youtube haha. =P

Imorn är min stora älskling hemma för han tog ju ut semester så då får jag förhoppningsvis mer hjälp här. Så jag får kurera mig så jag är frisk till påsk.

Vi ska ner till Thomas mamma på påskdagen och jag hoppas att vi ska till min mamma dagen efter.. Men bara om hon är frisk och jag så klart. Sen på måndag ska vi till min farmor på påsklunch. Så jag har inte riktigt tid att vara sjuk nu. Så typiskt.
Måste kolla kontot oxå för jag måste ju köpa påskägg till syskonen. Vilda har jag redan köpt till. Ett jätte litet ägg där de kommer vara lite choklad i.. Hon älskar ju choklad. Mer än så behövs inte. Hon har redan mer än allt hon behöver. ;) och det viktigaste är inte hur mycket saker hon får, utan hur mycket kärlek hon får! Och hon får kärlek av ALLA oss och hon får de i överflöd! Jag menar vi är minst 20 st i min släkt på mamms sida, sen har vi 18 st på Thomas sida om inte mer till och med och sen har jag ca 16 st om inte fler på min pappas sida oxå. Plus alla våra vänner! =) Och alla Älskar verkligen lilla Vilda! Hon har ju fröknarna och vännerna på sitt dagis med. De avgudar Vilda. Hon är som sin mammi, väldigt omtyckt. Iaf var jag de när jag var yngre hehe. Nu skiter jag i vad folk tycker för jag vet sanningen. Och jag är omringad av vänner och familj med massa kärlek. I love my life! =D

Försöker få tiden att gå fortare med att blogga men de går inte så bra. =/

Jag borde höra av mig till Patricia med men hon jobbar mycket nu och jag vill inte störa. Får hoppas att hon läser detta och ringer mig när hon har tid. =) Bara för att prata lite, var ju ett tag sen.

Ska be Thomas natta Vilda nu.. Jag har inte orken att bråka med henne just nu. Tur att vi är två ;).

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

HÄRLIGT... REN LYCKA!

Var ute en stund med Vilda i morse och vi tog en sväng till affären. Vilda hittde glassfrysen och ville så klart ha en. Så jag tog fram en piggilin och så gav jag henne 7 kr. Vi gick fram till kassan och jag lyfte upp Vilda så hon kunde lägga fram glassen. De blippade piggilinen och Vilda gav honom pengarna. =D Efter de var vi ute lite till men hon började frysa så vi gick in. Efter en timme drygt så somnade hon på soffan. Under tiden hon sov så satt jag och kollade runt lite efter böcker på cdon. Köpte Magdalena Graafs bok för 39 kr. En pocket. Jag har hört att den ska vara bra och så vill jag ha lite inspiration. ;) Det här med att skriva romaner,noveller och biografier är något jag Alltid har vart intresserad av.
Därav mitt bloggande. Men i bloggen skriver jag inte om mitt hämska förflutna eller går in på djupet och berättar vad folk faktiskt har gjort mot mig under min ungdom. Jag skriver heller inte om vilka misstag jag gjort under den tiden. Sånt som är privat men som jag ändå vill få ut.

Men är inte redo att offentlig göra de nu..

Min man har tagit semester en vecka nu oxå. skönt !!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda leker med glassen i handen =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild

Vaknade med feber.. Vilda har ingen feber men hon är hängig. =( Så vi blir hemma. Vilda får två veckors påsklov istället för en haha. =P

Kollar på bolibompa och myser i sängen iaf.. Hoppas på att Thomas kommer hem en stund idag. =)

Nä, ska ta fram frukost.

Ha en bra tisdag.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Haha ta verkligen åt dig!!!!! Fuck*ng retard!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Sluta ta mina uttryck din härmapa, TA ÅT DIG!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Haha jag älskar den här =)

Published with Blogger-droid v1.7.4