lördag 30 april 2011

Skönt !!

Äntligen vakna min man! Så nu kan jag få lite egen tid och vila... Mitt sätt att vila på är att bada!! =D Låter dumt men jag älskar att somna i badet! Men då har jag inte mycket vatten kan jag lova. Jag är så spänd och nervös hela tiden, så nervös att jag har ont i magen. Vet inte säkert vad det beror på men jag gissar på att de har med dopet och lägenheten att göra. Imorn ska vi nämligen åka och kolla på den där bytes lägenheten jag hitta. =D Det är en fyra på 90 kvm. Och den kosta bara 7166 kr i månaden. Perfekt för oss för då får jag och Thomas ett rum, vilda får ett eget rum och så har vi ett arbetsrum/gästrum. =) Vilda kommer att sova inne i vårt rum så länge hon inte kan gå själv. För jag vågar inte lägga henne i ett annat rum om de blir som förut när vi vakna av att hon höll på att kvävas i sina spyor. Ligger hon i ett annat rum kommer vi inte höra de så fort. När hon är lite äldre kan hon säga till innan att hon mår dåligt. Och förhoppningsvis hunnit sätta sig upp innan hon kräks. Aa men de är spännande som bara den!! Jag hoppas att hans lägenhet är fin för vår är väldigt fin och allt är ny tapetserat och lister är nymålade och köksluckor nylackade. Jag hoppas oxå att de är stort badrum så vi får plats med tvättmaskinen och tvättstället och samma med köket, så vi får in vår diskmaskin.



Aa sen är de ju dopet. Tårtan är bestämd redan, vi ska bara välja en bild på vilda och skriva ut den i färg, lika stor som ett A4 papper. Det är lätt fixat. Sen ska allt till fikat handlas in.. Typ pappers dukar och plast muggar till drickat till maten och sen porslin muggar till kaffe och te. Tallrikar ska vi ha i porslin oxå och vanliga bestick. Bara muggarna som kommer vara i plast just för att de kommer så mycket barn. =)

Jaha... Skriver mer sen, fick sällskap av min dotter nu.

Love // Nelly

Valborg

Idag är de valborg och jag har vart och tränat i morse. Sen åkte vi hem till min mamma då hon ville ha lite hjälp. Så nu är vi här och min man bara sover och sover.. Inget roligt sällskap direkt. Vilda har precis somnat nu oxå. Jag skulle själv vilja vila en stund men de går inte. Thomas är nog sjuk för han tar inte hand om vilda och han damma inte igår som jag frågade om han kunde hjälpa mig med. Idag skulle vi hjälpa mor min att vår städa men aaa han sover bara. Och jag har skrubbat badkar och toa sen fick jag ta vilda från mamma då vilda ville komma till mig. Så längre än så kom jag inte. Så alla ligger och vilar/sover nu. Kul valborg.... =(



Men skit samma, idag fick jag på mig en bh som va för liten förut!! Och så fick jag höra av en på Curves att de börjat synas på mig nu =D vilket oxå gjorde mig jätte glad. =) Så inga sura miner idag inte!! Måste säga att jag saknar en viss person sjukt mycket!! Skulle verkligen vilja träffa honom och ge han en stor kram och puss och säga att jag älskar honom och saknar honom!! Ja jag saknar min bästa vän!! Han jobbar jämt och när han är ledig så festar han eller så sover han. Så de finns typ ingen tid till övers för oss att ses.

Ska väl försöka kolla lite på alvin och gänget 2 nu... Gillar den filmen =)

Ha en super trevlig valborg !!

Love // Nelly