måndag 1 augusti 2011

Nu jävlar !!

Nu har jag funderat en hel del, ett bra tag. Jag är deprimerad över min förbannade övervikt! Så jag har gett mig FAN på att jag ska vara MINST 20 kilo mindre den här tiden nästa år!! Så nu gäller det att sätta fart oavsett om jag är sjuk eller inte! För jag kommer gå under om jag inte gör något nu. Och hur ska jag orka med Vilda om jag stannar så här? Det kommer inte gå. Så nu börjar jag ordentligt, för Vildas skull!! För att hon ska ha en mamma som orkar vara med,hitta på saker och som hinner och orkar springa med. Hon ska inte behöva skämmas för att hennes mamma är tjock och lat. Nu är jag inte jätte lat men visst fan är jag lat, jag är så tung så jag orkar inte och då blir man lat. Usch och fy säger jag bara. Jag känner mig instängd i min egna kropp.. De här är inte jag. Jag är en glad,sprallig,påhittig och smart tjej som älskar att åka på äventyr och göra nya roliga saker. Idag är jag tillbakadragen och rädd för att träffa nya människor och jag tycker det är ett jobb att åka iväg på äventyr. Visst tycker jag att de är kul men oxå väldigt jobbigt. =( Nej, jag tänker inte låta min kropp bestämma mer, nu ger jag allt jag har för att bli hel igen, för att bli den glada roliga Nelly igen!! Jag tänker inte ge upp nu!!!!!!!!! Ni har mitt ord!! Vid den här tiden nästa år så har jag lyckats med iaf hälften av min övervikt!

XoXo // Nelly

Stackars Vilda

Min stackars diggi har öroninflammation. =( Hon har haft hög feber i några dagar så imorse ringde jag bvc. Hon sa att vi skulle till vårdcentralen på en gång. Eftersom vår bil är på service så tog jag och Vilda bussen ner. Så titta läkaren på Vilda i öron,hals och ögon och de va inge snack om att hon har öroninflammation. Min stackars ängel, de gör ju fruktansvärt ont att ha öroninflammation. Så nu får hon kovepenin tre ggr om dagen. Och så ska jag kombinera med att ge alvedon och ipren. Febern är nere nu tack vare alvedonen men hon verkar fortfarande ha ont. =( Så jag hoppas dessa två dagar går fort så hon mår bättre snart.
Efter vårdcentralen gick vi till apoteket såklart och hon fick penicillin på en gång. Så hon har fått två kurer redan idag. Sen mötte vi Thomas och åt lunch och sen körde han oss hem. Väl hemma så somna vi på en gång. Jag är inte heller den piggaste. Så sov vi i tre timmar. När vi vakna fick vilda mat och alvedon och penicillin och sen lekte vi lite och trösta lite och sen kom Thomas hem. Nu springer vilda runt och gnäller med höga c... Jätte skönt för öronen, eller inte Hehe. Ska ta henne iaf.

XoXo // Nelly