söndag 13 mars 2011

Aa juste =D

Jag har anmält mig till att springa vårruset i maj =D Fast jag kommer gå och inte springa för de klarar inte jag som har astma och pollen allergi sådär på vårkanten.. =P Men de ska bli super kul! Ska gå med Frida och ett gäng från Curves. Min mamma ska oxå gå om hon känner sig frisk och har ork. Detser jag fram mot och nu börjar ju träningen inför de oxå. När jag började på Curves den 18/2 så vägdes jag och de mätte midja,höfter,armar,lår och rumpa och så kolla de fett halten i kroppen. Det var den 18/2 som sagt så nästa vecka den 17/3 ska jag mätas och vägas igen... SPÄNNANDE =D Man gör så en gång i månaden för att se bra resultat och det tycker jag är skit bra. Jag hoppas bara att det är någon skillnad oxå så jag slipper skämas. Min mamma har iaf blivit av med 11 cm på en månad och det är ju sjukt bra tycker jag. HEJJA MAMMA!! Men iaf, jag har bestämt mig för att träna 4 ggr i veckan nu istället för det känns inte som att 3 ggr räcker. Och så går jag promenader då de är fint väder ute för Vildas skull. Hon har lite problem med att andas om de blåser för mycket rakt i ansiktet på henne. Men aa så det tränar jag för nu då så vi får se hur de kommer gå =P hihi Håll tummarna.

Love // Nelly

Livet

Idag har vi städat hela lägenheten och sänkt ner Vildas säng så hon inte kan ramla ur då hon börjar ta tag i kanterna på spjälsängen för att försöka ställa sig eller sätta sig upp. Sen har vi ätit en super god middag och Vilda har somnat för natten....

Började tänka lite om livet idag.. nu när allt är städat och fint och Vilda sover... Vi tar livet för givet nästan varje dag och uppskattar inte vad vi har. Dagar,månader och år flyger förbi. Men jag stannar upp ibland och öppnar mina ögon och inser hur lycklig och lyckligt lottad jag faktiskt är. Jag har träffat,flyttat ihop och förlovat mig med en enormt fin,omtänksam man som älskar mig med hela sitt hjärta, jag har ett grymt fint hem som är ny renoverat så som vi vill ha det,vi har två bilar,jag har mina underbara vänner som jag älskar,min familj, jag lyckades ta mitt körkort för 8 månader sen, vi har allt vi behöver i hemmet och vi är så lyckliga och har så kul ihop.. och på det fick vi vår älskade Vilda!! Vår relation växte när hon kom och vi är mer förälskde nu än tidigare.

Stanna upp ni med och öppna era ögon för att se och uppskatta allt och alla ni har i era liv. Ta vara på de små stunder tillsammans för tiden går fort. Jag titta på Vilda idag och verkligen ser hur hon växer.. ärligt så blev jag väldigt ledsen av att hon blir större.. Kanske är konstigt men jag vill ha min lilla bebis. Hon är helt fantastisk och hon lär sig extremt fort. Hon är tidig med nästan allt. Hennes barnmorska på BVC säger att det är så kul att se att Vilda utvecklas så fort och att hon är så tidig med allt. Visst är de positivt såklart men jag kan inte låta bli att bli lite ledsen. Min lilla flicka är redan 6 månader... snart ett år.....3år....6år....10år ..........20 år och flyttar hem i från. =( Jag är väl lite egoistisk när jag tänker så men så tänker nog många mammor.

Aa men jag sitter nu i vårt vardagsrum och känner värmen och kärleken som finns här. Jag är verkligen lyckligt lottad som har de så här bra. Min största önskan i livet innan jag träffa Thomas var att träffa en man som älskar mig med hela sitt hjärta oavsett vad.. att flytta ihop,förlova sig och skaffa barn. Nu har jag allt de! Jag kan inte vara lyckligare.. Tjatigt kanske men det är sant.
Love // Nelly

Helgen =D

I fredags åkte jag och Vilda till min mamma för att jag och mamma skulle ju träna i vanlig ordning men den här gången fick Vilda följa med och titta på. Först satt jag med Vilda när mamma träna och sen satt hon med henne så jag kunde träna. Alla tyckte det va jätte kul att Vilda va med och de tyckte hon va en sån lugn och snäll och söt bebis. =D Det är mammas flicka de ;D Efter träningen så åkte vi hem och åt lunch och sen tog Vilda en tupplur.. Så jag åkte iväg med min syster och hennes kille för att handla middag och mer mat till Vilda. Kl var väl runt fyra fem då på eftermiddagen och jag va så övertrött att jag och syrran börja larva oss och vi skratta så vi höll på att kikna. Vi kom hem med tacos och mat till Vilda iaf och sen kom Thomas dit och åt middag med oss. Eller han åt med min mamma och Vilda och jag va med syrran och hennes kille i köket. Är kul att umgås lite med dem oxå så man får veta vad som händer i hennes liv lite. Och som vanligt får den ungen mig att skratta så jag nästan kissar på mig.. min syster är så himla rolig. =D Sen hände de inge mer utan vi gick och la oss för jag och mamma skulle ju upp i tid så vi kunde åka och träna igen.

Lördag började med att vi drog och träna... Thomas va hemma med Vilda under tiden. Efter träningen så åkte vi hem och vi åt lunch igen och efter de drog Thomas för att döma innebandy och då passa vi på att städa lite hemma hos mamma och sen tog vi med Vilda ut på en promenad i de fina vädret.. GUD vad skönt väder de va =D. Efter promenaden så ville jag ta ut Vilda i en lekpark så hon fick känna och titta för första gången och JÄKLAR vad hon tyckte de va kul. =D Vi tog lite bilder... varför hon inte har vantar på sig är för att hon skulle få känna på allt och vi var bara ute med henne i kanske 10 minuter.. när hon började bli kall gick vi in. Vi firade oxå att vår älskade Vilda blev hela 6 månader =D

Mormor och barnbarn <3




Söndag.... det är idag de. Vi ska väl städa hemma idag om jag får min fästman att ta sig ur soffan... Det kan vara en kamp kan jag lova. Men jag kan inte bo i ett bombnedslag då jag är damm allergiker och blir helt igentäppt i näsan varje dag och natt... det är lite jobbigt. Meeeen jag hoppas att han tar på sig lite kläder och sätter fart snart så det blir klart och vi kan alla umgås och mysa ikväll. =D

Love // Nelly