söndag 23 september 2012

Lördagen och Söndagen

Vi gick upp vid halv nio och städade på lördagen och så åkte jag iväg till Lidl och Godis Svampen för att köpa godis till alla godispåsarna som barnen skulle få. Satt i bilen och dela i allt i påsarna oxå så inte Vilda skulle se. Thomas bakade två sockerkakor men sen kom min svärmor och Lotta med resten. Folket kom vid två och det bara rullade in efter det. Vilda lekte sig svettig med sina vänner och sina kusiner och hon vart så glad för alla presenterna!
Det sista som gick hem var Adam,Tobban,Krille,mormor,mamma,Thommy och Angelica. Jag körde Angelica till Ica Maxi i Haninge och så kom hennes vän och hämta henne där. =)

Idag söndag har vi haft min svärmor,Lotta och Tina här och de har hjälpt oss att städa de sista innan flytten. TACK! Nu behöver vi bara underhålla och sen svepa av allt de yttre på lördag.

Jag tog inte så många bilder från lördagen men jag hoppas att jag får en del av det som tog.


Vilda satte klistermärken på oss.. =P
 Min snygging !!
 Både Vilda och jag hade blåa klänningar på oss =)
 Sweetie!!
 Busig och förväntansfull <3
 Världens bästa <3


Vi hade en stor kronhjort utanför oss i två dagar oxå.. den höll på att skrämma livet ur min mamma hehe..



As coolt, så alla våra gäster stod och kolla på den och gick ut och kolla att den va kvar osv..

Senare på kvällen varna jag Micke oxå om att den låg där för han brukar ha sin hund lös när han går från porten till bilen osv. Han hade tydligen oxå sett den. Men idag var den borta.

Efter all städning och när alla åkt hem idag så mådde jag PISS!! Fick sjuuukt ont i magen. Det sved och brände så jag visste inte vart jag skulle ta vägen..=( till slut kasta jag upp pga smärtan.

Thomas gav mig två alvedon och nu mår jag lite bättre. Han åkte för en timme sen eller så för att döma innebandy oxå, i jakan.

Nu ska jag försöka våga mig på att äta lite middag... Vilda sover sen en timme tillbaka ungefär. Får se hur länge hon sover i morgon bitti.

Hoppas ni haft en bra helg.

Seize The Day <3