fredag 3 augusti 2012

Fredag 3/8 2012

Jaha.. nu har jag jobbat natt igen då.. Ska jobba lördag- torsdag nu istället. Får vara ledig natten till fredag =D. 

Imorse kom jag hem kl 04.00 och sov till kl 10.00. Därefter gjorde jag mig i ordning och sen kl 13.00 satt jag på en intervju inne i stan. Ett jobb jag hoppas på att få faktiskt. Ganska bra lön men ett roligare jobb framför allt. =)

Intervjun gick bra. Jag fick ett test där jag skulle läsa högt på både svenska och engelska och de gick galant (Enligt mig) och sen fick jag ett test på hur jag hittar överallt.. Eh, det gick inte lika bra hehe. Men de gjorde inget för sånt lär man sig om man får jobbet. =) Vet inte om hon gilla mig och om de var bra men jag hoppas och håller tummarna att jag blir erbjuden ett jobb där. Får svar senast den 17 augusti. 

Nu är de lite mycket.. Jag har gallsten och magsår och på de så ska jag börja plugga matte B den 16 augusti plus att jag jobbar natt.. sen väntar jag på svar om jag kom in på yrkesförare utbildningen och om jag får detta jobb eller inte. Jag kan säga ifrån mig Matte B om jag kommer in på yrkesförare och plugga de och jobba samtidigt men de blir tufft som attans! Jag vill inte säga ifrån mig skolan för de är något som jag faktiskt vill göra... och jag kan inte säga ifrån mig jobbet för jag behöver pengarna. 

Vi får se hur de blir och hur de går. =)

I natt ska jag gå den största trakten igen på jobbet med en kille som jag inte vet vem han är.. han jobbar på Premo så klart. Börjar kl 02.00 i natt.. i morgon vet jag inte hur de blir... om jag ska jobba på någon annan trakt då eller om jag ska köra 3an igen. 

Jaja... nu är de bara att vänta.... vänta.........vänta..


Vilda har skön sovstil =P
 Haha ;P
 Mer manliga modeller till Rebells market och Tattoo tidningar!!
 Nalle Puh måste jag ha med... det är en film som går KONSTANT hos oss just nu.. =P


Seize The Day <3