onsdag 9 januari 2013

Hejsan dagboken =P

Igår fick jag hem papper om att jag ska opereras den 4/2. Det ska in i magsäcken på mig och laga ett litet hål jag har där som gör att det läcker magsaft. Jag fick information att de är en titthåls operation och att jag säkerligen kommer att få åka hem dagen efter om inget annat inträffar. Vilket känns skönt för jag vill inte vara borta från min Vilda längre än så. Jag undrar hur hon ska ta det oxå. För hon kommer följa med och lämna in mig på sjukhuset och sen kommer dem åka för att lämna henne på dagis. Och när hennes pappa kommer sen och de åker hem så är ju mamma kvar på sjukhuset. Jag hoppas hon tar det bra och inte blir så ledsen. Vi ska förklara att doktorn ska laga mammas mage så mamma blir frisk. =) 




Jag har oxå börjat tänka lite på min vikt eller egentligen skiter jag i det men jag kör och ser vad som händer =) 


Får se hur de kommer gå =P.

Jag kör på två veckor eller nått så får vi se om de händer något. Vore ju kul om de hände något iaf. =)

Fått rådet av min läkare att jag ska byta en måltid till att börja med och sen två och sen alla.. så ska jag dricka bara shakes i två eller tre veckor och efter det ska jag börja äta liiite mat och vara försiktigt. =) Så jag testar de helt enkelt. 

Idag är de onsdag och andra dagen jag dricker shakes. Inte gott och inte kul MEN jag vänjer mig nog.. och det är ju bara en om dagen hittills. =)


Snart ska jag torka mitt hår och sen ner till tvättstugan igen innan jag ska iväg till arbetsförmedlingen för att kopiera mitt körkort. ;)

Seize The Day <3