tisdag 25 oktober 2011

Tisdag

Igår kväll hade jag och min man en lång konversation om allt och inget. Det var länge sen han va med i vår konversation. I vanliga fall brukar han bara sitta och halv lyssna. Men igår satt vi länge och prata. Och när han somnat så va jag fortfarande vaken, hade så mycket i huvudet. Så denna natt har jag inte fått mer sömn än två timmar nu imorse. Och de känns för de första jag gjorde imorse var att gå upp och spy. Så trött är jag idag. =/ Som i alla förhållanden så har man några problem man behöver lösa. I vissa fall löser man de tillsammans och i vissa bryter man helt med varann. Vi kom fram till att vi inte vill separera och att vi ska försöka lösa problemen tillsammans. Vi tar en sak i taget. Problemet är inge allvarligt problem men de blir ett tungt problem för mig. Dvs städningen hemma. Ja vi har en städerska men hon kommer bara varannan vecka. Så de behövs ju städas i mellan. Han sa att han har tagit mig förgivet och bara kastat sina kläder överallt och struntat i disken osv. För han vet att jag plockar och diskar till slut. Det jag stör mig på är att han är som en trotsig tonåring! För jag måste tjata och gnälla för att ens få nån hjälp.. Och de kom vi fram till att det inte är ok. Så nu ska jag skriva ett schema och sätta upp på kylskåpet. Får se om han OCH jag följer de nu. =) Jag städar ju ändå jämt men ska bli kul och se hur min man gör. Känns lite bättre idag iaf efter att ha pratat igår. Många killar är dåliga på att städa, eller många tjejer med. Jag va usel nät jag va yngre te.x. Men jag har mognat och inser att de är bara jag som kan städa undan min skit så de blir hemtrevligt. Ingen annan. Hahaha aa får se hur de kommer gå med ett städ schema då. Jag kommer ihåg att min kära vän Erica gjorde ett städ schema till oss för att hjälpa mig komma ihåg städningen när vi bodde ihop. När Erica flytta ut och en fd vän flytta in gjorde vi oxå ett sånt schema för de va lättare för mig att ha ett. Efter de blev jag en person som städar ofta och som vill ha rent hemma. =) Min underbara Erica, det va bra att hon lärde mig rutiner på städning. Lärde mig IGEN kanske jag ska säga, min mor lärde mig innan hehe.
Jaa men de ska bli spännande att se hur de kommer gå för min man. =) Jag vet att han har ett hjärta av guld och han gör egentligen inget med flit för att såra mig! Han tänker bara väldigt mycket på sig själv och inte på vilda eller mig. Ingen hänsyn. Men nu hoppas jag att de blir skillnad. Sååå ska sätta mig och göra ett städ schema och sen ska jag lägga upp en lista med måltider för hela veckan så vi vet vad vi ska handla. =)
Älskar Thomas med hela mitt hjärta och det känns bra att vi har fått prata ut. Både han och jag. Jag har ju mina fel jag med. Så missuppfatta inte mig. Jag vill inte försöka få honom att se dålig ut för det är han inte!! Han kan bara inte städa och jag måste lära honom. =) Nu vet jag, visste inte riktigt de innan men hade mina aningar. ;)

Ska ta min lilla Diggi nu oxå, hon ropar på mig. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4