tisdag 21 juni 2011

Sååå sjukt sugen på att gadda mig!!

Jag vill fylla hela min vänster arm med något.. Jag har en älva och text på redan och då tror jag att de skulle passa med några små demoner,skugga och kanske några rosor fast svarta rosor. Jag tror de skulle bli Nice! Smsade min tattuerare idag och han sa att jag ska ringa honom imorn =). Vill ha råd av honom och så vill jag veta ett pris på ett ungefär så jag kan spara ;). Jag är så sugen så de kliar i hela kroppen!!!!! Känner mig tom med det lilla jag har, vill ha mer ink i huden, NU!! =) Jag fyller år typ om två veckor, knappt de och då hoppas jag att jag får pengar av nån snäll så jag kan åka och gadda mig! Mamma snälla ge mig pengar inget annat? =S Ni andra oxå som har tänkt att köpa mig något.. Bidra till min tattuering istället ;). Tack tack på förhand.
Nej de är fan i mig inte kul att känna sån.. Nästan panik känsla över något man vill ha eller göra. Som jag skrev, jag känner mig tom och inte mig själv så länge min kropp är hudfärgad på så stora delar. Jag vill ha de mesta täckt av fin konst. Jag menar iaf mina armar,ben,rygg och mage. Har halva ryggen redan och hela över armen på vänster sida och Aa jag har väl en nio st tror jag.. Men mest små saker.

Aja ska höra med min underbara konstnär imorn och se vad han tycker. =)

Jag är lite uttråkad nu... Vilda sover och de finns inget på tv. Ska väl gå och hänga tvätt då.

XoXo // Nelly

Är det tisdag eller onsdag idag?

Jag blir ju knäpp av att gå hemma så här länge.. Tappar bort dagarna. Förhoppningsvis får jag ett jobb snart som jag kan gå till, så jag inte kommer sitta hemma och gråta av saknad efter Vilda när hon är på dagis Hehe. Önskar att jag kunde va hemma med henne helt men ekonomiskt så går de inte och Vilda behöver gå på dagis där hon får vänner och mer rutiner. Men som sagt de går ju inte. Vi kommer va hemma idag eftersom de är så tråkigt väder. Vi satt och kolla på Johan Falk filmen igår oxå.. De är ganska bra filmer faktiskt. Min mobil låg på laddning inne i sovrummet och när vi skulle lägga oss hade den laddat klart.. Tror batteriet är ganska slut nu.. =(

XoXo // Nelly