tisdag 12 april 2011

Tisdags mys

Hejsan...
Kan börja med att berätta att igår kom jag hem ganska sent på kvällen då jag vart och tränat, sen åt jag middag ute, blev en avokado sallad btw. Efter vi ätit klart körde jag och hämta michale och vi drog och sola vid åtta på kvällen. Efter de körde jag vem alla åkte och handlade middag till min man som inte hade fått en sekund att äta hemma för vår dotter som ville busa hela tiden.

Idag tisdag så har jag och Vilda sovit igen.. Kul va? Hon sover inget på nätterna nu så de blir att sova på dagen... Iaf lite. Jag försöker få henne att inte vända på dygnet.

Jag har ett problem, vi ska på dop på söndag och jag har inga kläder som jag tycker passar till ett dop.. Och Vilda har inget heller och inte Thomas heller... Såååå vi måste åka och köpa kläder till oss alla och vi måste hitta på en dop present.. vill inte köpa guld hjärtan för de lär ju hennes mamma/ mormor eller så göra. Hmm några förslag?????

Aa och så är de ju påsk nästa lördag och på fredag nästa vecka fyller min parti år... Jag hoppas de firar henne på fredagen för på påskafton lär ju vi va med familj. Får se hur de blir.
Denna månad blir en fattig månad haha men det är de värt när vi kommer få hem vår enormt sköna och fina nya säng!! =D Och de ska bli så kul att gå på dop oxå... De betyder att de inte är långt kvar tills Vilda ska döpas! Åh hon kommer vara så fin i sin dop/prinsess klänning =D Och i klänningen hon ska ha efter dopet, på dop lunchen och fikat.

Jag har fått en massa trevliga mail oxå på facebook av tre kvinnor och jag vill bara tacka er för era fina ord och framförallt kloka ord! Jag ser fram mot den dagen vi träffas och kan pratas vid mer =D

Ja men jag har tisdags mys hemma... Min man har vår dotter i vardagsrummet och sitter och sjunger för henne medans jag ligger i badet,bloggar och dricker ett glas med bailyes!! =D LYX I HÖG GRAD!! =D snart ska jag gå upp och sätta mig för att diskutera hur vi ska göra med kläder till dop och vad vi ska köpa i present. Sen blir de vad vi ska äta till middag och efter de handlar vi eller börjar laga haha.. Kl nio är de despret housewives oxå och de är ett måste att titta på för mig. Jag tycker de är så roligt och de fruarna är så Goa. =P

Aa imorn onsdag, träning eventuellt sol och sen hem. Torsdag,eventuellt träffa tindra.. Fredag, träna och bvc och sen stoppa för dop sen hem... Lördag,träning och sola och städa och något mer som jag inte kommer ihåg nu hahaha... Söndag dop!!

Ha en trevlig fortsättning på kvällen

Love // Nelly