måndag 5 mars 2012

Im so Happy =D

I morgon ska jag lämna Vilda på dagis igen ÄNTLIGEN =). Hon saknar dagis och jag måste få tid till att gå på min intervju imorn. =D Det är en väldigt lovande intervju. Jag har både fått samtal och sms från denna man och han vill verkligen träffa mig och till och med anställa mig. =D Helst ville han anställa mig fast på en gång men han kan inte då jag har en liten flicka hemma som blir sjuk ofta nu. Hon får ju alla dagis baciller. Så han kommer nog (HOPPAS JAG) anställa mig med timlön. =) Vilket oxå är bra. =) Då sa han att när Vilda är sjuk är jag hemma och när jag kan komma och jobba då kommer jag. =) Han låter som den bästa chefen ever för han är förstår hur de är med småbarn. Så skönt =). Så ska bli kul och spännande att träffa honom i morgon. =D det är ett barnpassning/hemstäd/senior/trädgårds företag och jag har sökt jobbet som städinstruktör och som städare. Jaa inte de roligaste jobbet kanske men absolut ett bra jobb med bra betalt. Och mycket bättre än att jobba som kontaktperson eller personlig assistent. ;) PLUS att jag får köra en ROSA caddy bil hihihih såååå coolt! =P

Nej vet ni, jag ser fram emot morgon dagen och det ska bli jätte kul att träffa honom och höra mer om jobbet (än de jag har läst) och jag vill faktiskt ha detta jobb! Mycket bättre än att inte ha något alls. =)

Nä ska försöka få Vilda att somna så jag oxå kan få sova så morgon dagen kommer fortare =)

God natt alla och håll tummarna för mig i morgon !!

Love // Nelly

Min älskling!!

Tror jag måste åka till min mamma någon dag nu. Vilda klär på sig ytterkläder och säger, Kom,kom!! Momo!! Så hon vill att vi kommer och klär på oss och åker till mormor. =) Hon saknar sin mormor jätte mycket nu. Hon tjatar varje dag om att åka till henne.

Så mormor/ mamma! Vi kommer och hälsar på dig i veckan! =)

Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

Måndag is the shit

Japp, jag har haft en bra måndag hemma. Diskat,städat,tvättat och vilat och lekt med Vilda.

Igår åkte vi till Chili i barkarby och shoppa lite oxå.. Jag köpte doftljus och en dödskalle ljusstake. En lila. =)
Ska dit när jag har mer pengar att slösa så jag kan köpa fler dödskallar. Sjukt snygga ju. =) Hittade inte så mycket mer som jag gilla sådär jätte mycket.... Eller jo en soffa haha.

Kl fem har Thomas en syntest att göra sen kommer han hem. Ska bli skönt att få hem honom, vi saknar honom här. =)
Ska sätta vilda i badet nu, hon har kladat ner sig ordentligt idag haha.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4