onsdag 1 augusti 2012

Blogg torka!!

Har inte skrivit på en vecka nu.. =/ Förlåt!
Har inte riktigt haft tid att sitta vid datan plus att jag har åkt in på akuten två ggr och vart inlagd en gång. Jag fick nämligen såna vidriga kramper i magen att jag spydde av smärta HELA tiden i flera timmar, (ibland från morgon till kväll med kanske 10 minuters mellanrum). Jag har Aldrig haft så ont i hela mitt liv! När jag blev inlagd så visade de sig att jag har gallsten... så inte nog med att jag har magsår som plågar mig för jag kan bara äta kokt mat vilket är gott men sååå tråkigt, så har jag fått gallsten som plågar mig mer med smärta! Nu har mina stenar rört på sig under mina anfall så förhoppningsvis försvinner de ut av sig själv.. men får jag sådär ont igen så måste jag åka in akut och operera bort gallblåsan. Kul,NEJ!

Utöver min smärta så hann jag jobba en natt på mitt nya jobb innan jag blev inlagd på sjukhus.... MEN som tur är så får jag behålla jobbet och komma tillbaka när jag är frisk. =) (någorlunda smärtfri vill säga).

Har ont héla tien i magen och måste alltid tänka på vad jag ska äta och så får jag ta små portioner för annars gör de sjukt ont! Levern såg bra ut och likaså njurar vilket var skönt.

Nej men så att det var det!

Har min mamma här på besök nu vilket är jätte mysigt och speciellt för Vilda. Idag var vi på lekpalatset i Veddesta för de var bara den som var öppen typ.

I lördags var vi hos Christian och Maria och åt middag. Vilda lekte med Lisa och vi fick träffa Christians lillebror Joshua som var as trevlig. Körde Joshua till Gullmarsplan sen på kvällen så han skulle slippa sitta och åka kommunalt från Tyresö till Hässelby. Tar evigheter.
Det vet jag då jag har bott i Hässelby gård typ 5 minuter från tunnelbanan.

Natten till söndagen jobbade jag och det gick skit bra och min filialchef som jag fick åka runt med var jätte snäll. Vi hade ganska skoj och allt gick bra. Kom hem halv sju på morgonen och hade lite ont i magen.. kl tio vaknade jag av smärtor så jag gick upp och tog citodon.. de hjälpte inte så jag tog en till... Thomas värmde en flaska med vatten som jag satte på magen och de hjälpte liiite en stund... kl elva spydde jag som en gris och så höll de på till kl åtta på kvällen då jag låg på akuten och väntade på att få komma till kirurgavdelningen.

Kom hem på måndag efter att jag TJATAT mig hem utan smärtlindring med mig och inget på sjukan heller för den delen.. och nu aa..... nu har jag ont men inte lika ont. Ringde till Ersta sjukhus idag för att boka en tid till min Kirurg läkare där för att få bättre hjälp och för att slippa påbörja en utredning på två sjukhus om min mage. Fick en teletid den 30 augusti!!!! Det är en MÅNAD dit! =/ Så får jag ont igen måste jag åka in akut igen. =( Kostar fan 400kr att åka in... jag åkte in två ggr på en vecka så de är 800kr plus röntgen 200 kr.. 1000kr för läkarbesök som inte gav mig ett skit. Känns illa! Jo jag fick lite citodon utskrivet som jag ändå inte ska ta för de hjälper inte mot gallstens smärtan.

Eeeehhh här kommer bilder istället!!

Ge en blomma till mamma och en till pappa =) Tack älskade unge <3
 Du är bara för cool!!
Love you
 Gulliiunge!!
 Mammas snygging!
 Busunge !
 Blink blink ;)
 Hahaha sötnos
 Vilda pussar mot kameran =P
 Min vackra dotter och jag <3
 Jag behöver järn!!
Vilda städar på Michales uteplats =)

 Blommor i sitt hår! <3


Hoppar med Artur och Embla
 Hoppar med Artur
 Artur, Vilda i mitten och sen Filippa =)
Vilda,Rambo(hunden),Lisa och Christian

Vårt chocklad monster som somna kl halv åtta en dag och sov heeeela natten!! =D
 På väg till Christian, Maria och Lisa
 Mys hemma.. Vilda har en rosett i håret =D
 Fina älsklingen !
 Hahah jag har Vildas gamla solglasögon på mig och hon har sina nya ! =P