onsdag 14 mars 2012

Min lilla busunge =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Redo att spruta ut vattnet hon har i munnen =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min lilla groda badar =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

SKÖNT!

Nu har jag stor städat hela lägenheten, tvättar alla filtar och sängkläder,diskat och tagit fram middgen. Slängt soppor och tänt doftljus i hela lägenheten. Så nu luktar de rent och så luktar de lite chocklad och kaffe. =) Köpte så himla bra doftljus på Chili när jag va där med Angie och min syster. Ska dit igen och köpa fler. =) I alla olika storlekar. =) Fast först blir de att köpa en jacka till Vilda. Sen en madrass till hennes nya säng. =)

Nu vakna min sessa.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

God morgon =)

Härlig morgon! Jag vart precis bjuden att vara med i en gammal väns musikvideo som ska släppas snart. Hani Alwani. =) Lite coolt juh. =D

För er som inte vet vem Hani är så har han släppt en låt som gått på radion rätt mycket... Fire någonting. Och sen har han uppträtt med Sean Banan ett par ggr.

Jag tror att han kan bli riktigt stor faktiskt... Han har kämpat ända sen jag lärde känna honom för tio år sen. =) Och han har inte gett upp. Bra jobbat Hani. =)

Känns lite jobbigt att Vilda vakna kl sex i morse.. Men de var bara att gå upp och se glad ut.

Imorn ska jag jobba och Thomas får vara hemma och vabba. På fredag ska Vilda bli vaccinerad,vägd och de ska kolla hur lång hon är. =) Ska bli riktigt spännande att höra allt sen. Jag jobbr då så Thomas får ta henne själv dit. Hoppas de går bra för dem. Om vilda blir ledsen nu mera så går de bara att tröst henne om jag tar henne. Men jag hoppas de duger med pappa på fredag hehe. De får lov att duga. =) Ska bara se till att Thomas ger henne en alvedon en timme innan hon ska få sprutorna. Så kanske hon slipper feber. =)

Jaha, idag då.... Ska ringa vårdcentralen idag. Sen blir de att vara hemma och sysselsätta Vilda hehe.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4