onsdag 15 juni 2011

Många inlägg...

Idag blev de visst många inlägg här. =) Har bara städat idag, heeela dagen. Och tagit hand om Vilda så klart!! Men hon har hjälpt mig att putta dammsugaren och tittat på när jag har dammat osv.. hon kryper efter och kollar så jag inte missar något ;P hehe. Min man vart jätte glad när han kom hem och de va rent och lukta gott.. och så var middagen fram plockad så de var bara att börja laga. =) Jag lagar inte mat... gör de bara om jag har lust eller om jag måste.. Gillar de inte.

Nu ligger vår lilla dam och sover iaf så vi har lite egen tid. jag skulle vilja duscha innan kl blir för mycket oxå.. får se om jag hinner de då killen min rakar huvudet. =P

Hörs imorn och god natt

XoXo // Nelly

Mina nya..

Uttöjningar =) Jag fick ett par nya av min syrra ju.. så nu har jag satt i dem. =)



Jätte fina och jag vart super glad !! Tack finaste lilla syster <3<3<3

XoXo // Nelly

Så där jah..

Eftersom att de regnar ute så har jag och Vilda passat på att städa här hemma. Så nu är hela lägenheten ren och fin och de luktar gott. =D Ska hänga tvättad oxå snart..

Min man är hos tandläkaren nu och han lär ju bli kvar där till efter fem nån gång. Jag tycker faktiskt att den här veckan går långsamt. Längtar till på lördag!! Ska iväg till två vänner och grilla och ha de kul och mysigt! Vi ska oxå sova kvar där så min mamma ska ha vilda igen. Men sen får hon inte va barnvakt förrän den 9 juli igen =).



 Vilda står på ett ben =)

 Gömmer sig för mamma =P





Nä nu ska jag börja hänga tvätten och sen ska jag söka jobb ;).

XoXo // Nelly

Bilder på min Diggi

Både gammla och nya bilder..















De två sista bilderna är mina älsklingar på. Och så lite högre upp är de en bild med dem två oxå.
Jag har så enormt mycket kärlek till Vår underbara dotter och till min man så ibland känns de som att jag ska gå sönder! Dem är det finaste jag vet och det vackraste i hela universum! Det är som folk säger, Man har inte älskat innan man fått barn. Det är när man har fått barn som man vet vad kärlek är! Ni mammor där ute vet vad jag menar när jag säger att de inte finns ord för hur mycket jag älskar min dotter!! Hon är helt fantastisk på alla möjliga sätt. Jag kan sitta och titta på henne hela dagar när hon leker och när vi leker och bara le.. Hon är smart,påhittig,busig och rolig hehe.

Aa jag är stolt över Vilda!! Kanske inte är de roligaste att läsa om men hon är mitt liv! Det finns absolut INGET som är finare eller bättre än min dotter och min man! Dem är MYCKET finare och MYCKET bättre helt enkelt!

XoXo // Nelly

Trött...

Igår åkte jag och Vilda till min mamma då hon ville ha hjälp på lunchen att åka till järfällahus och hämta brickor. Efter vi hade gjort de så gick vi in i centrum och köpte en ny solhatt till Vilda. Jätte gullig. =) Så köpte vi lunch på taystys och så körde jag tillbaka mamma till hennes jobb och jag åkte hem till henne. Helle och Emilio va hemma så vilda kunde leka med sin moster/gudmor. Vid tre kom Thomas dit och han tog vilda så åkte jag med Helle, Emilio och hämta min mamma. De skulle till jakobsbergs sjukhus och Vaccinera sig... Jag och Emilio satt och vänta. Helle och mamma ska åka till polen i sommar så de behöver vaccin mot hepatit A och B och tror de tar för hepatit C oxå. =) Jag ska Vaccinera mig mot TBE. Vilda ska oxå få den men hon måste fylla 1 år först.
Aa men efter sjukhuset så åkte vi hem och lämna av mamma och Thomas kom ner. Så åkte vi och handla mat. Vi lyssna på min kusins band i bilen och Emilio tyckte dem va jätte bra så han och Helle vill följa med till Gotland i sommar och träffa dem. Hehe.. Ska höra om de är ok.

Idag vet jag inte vad som händer än.. Får se vad dagen har att erbjuda.

XoXo // Nelly