söndag 1 april 2012

Hihi

Det var nervöst innan jag kom till planen och såg min farmor och min lillebror. Farmor vart så glad att se mig så hon krama och pussa mig massor med ggr. Min lillebror... Han lös upp som solen själv och jag kramade om honom länge! Sen kom min pappa och han vart oxå super glad! =) Under matchens gång fast när domaren hade blåst av för inspark så kuta Alex fram till mig och gav mig en till kram och sen direkt in på planen igen! =) Han är så söt!! =D Trodde de skulle kännas konstigt att träffa honom och min pappa och farmor men de gjorde inte de. Kändes helt ok. =)

För er som inte vet så blev jag och min pappa ovänner i rätt så många år och vi hade absolut ingen kontakt. När de skedde var alex bara 1 år gammal. Så idag var första gången han och jag sågs (som han kommer komma ihåg). För han kommer ju inte ihåg när han var så liten. Och han fyller 9 år i maj. Så de är alltså 8 år sen jag såg honom sist. Så de va jätte kul att träffa honom, jag har längtat och undrat och drömt. Och idag fick jag krama min lillebror igen!

Saknade dock min andra bror Kevin idag... =( Vill ju vara med båda mina bröder och lära känna båda. Kevin är ju typ två månade yngre än vilda och jag vill inte missa hans uppväxt oxå. Hoppas hans mamma blir normal snart så man får träffa honom. Hon är lite koko hehe.

Ska hem till farmor på påsklunch den 9 april. De ska faktiskt bli kul! Och jag hoppas Kevin är med då med. Alex kommer vara där och de räcker gott och väl... Men som sagt. Jag vill ha Båda mina syskon där. Roligare för Vilda oxå att leka med någon i hennes ålder. Alex är ju så mycket äldre. Fast de går nog ändå. =) Farmor sa att hon fortfarande gör persikohalvor med spunnet socker som farmors mamma gjorde jämt. Det är sååå gott och jag har saknat de lite. Jag har saknat min pappa och min farmor och de känns underbart att ha kontakt igen. Och bonus är ju mina bröder. ;)

Jag är så nöjd med dagen och de känns så bra i hjärtat. Vilda flirta till och med me sin morfar hehe. =) Och hon va lite blyg i början men sen släppte de. =) Så vilda sprang in på planen och runt planen och sparka boll med sin pappa hehe. Hon hade jätte kul. Jag koncentrerade mig på Alex och matchen. =)

Aa helt klart en bra dag.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

God morgon

Idag ska vi träffa min lillebror,min pappa och min farmor. Känns lite konstigt men de går nog bra. Vi ska bara vara där och se alex spela och sen fika lite men sen åker vi. De är inte så bra att vara ute i flera timmar med Vilda när hon är snorig och hostig. Men lite friskluft skadar inte om hon är feberfri. Vilket hon är. =)

Nä, ska äta frukost nu och jag hoppas thomas bakar nya muffins för den mannen "glömde" att lägga in dem innan han gick och la sig igår... =/ Och jag sa till två ggr innan jag la mig, att glöm inte att lägga in allt innan du lägger dig. Nej då sa han hahaha.

Ha en bra dag alla.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4