torsdag 27 oktober 2011

Kväller...

Jahapp, händer inte så mycket mer än de vanliga i veckorna.
Men jag måste ge mig själv lite beröm faktiskt. Jag är en så bra mamma jag kan, jag har ett lyckligt barn, jag tar hand om hemmet så gott jag kan, tvättar alla kläder, diskat och lagar mat. Jag sover knappt för att tankarna snurrar, tänker på alla barnen i Etiopien som svälter, samma i Africa. Tänker på barnen som blir misshandlade och vanvårdade i världen av sina nära. Flickorna som blir könsstympade! Min vän Camilla och hennes familj som genomgår ett helvete pga att migrationsverket inte godkänner att Dani stannar kvar i Sverige! Jag tänker på en 4 årig liten tjej som har hjärntumörer och som drömmer om att få träffa Justin Bieber......

Jag har skänkt pengar till UNICEF för att hjälpa flickor från att bli könsstympade. Jag har bidragit med pengar till bröstcanserfonden, skrivit under på att barn inte ska bli vanvårdade. Jag har skänkt pengar till Jiddra inte för att hjälpa utsatta ungdomar, jag har skrivit på namninsamlingar och skickat vidare ett antal ggr för att hjälpa min vän Camilla och hennes familj! Jag har oxå skickat runt en bild på en 13 åring flicka som är försvunnen... Hoppas någon hittar henne vid liv snart!!!!

Känner att det inte hjälper att lugna min oro i kroppen, jag måste få hjälpa till mer! Men jag är stolt över att jag försöker göra skillnad här i världen genom att hjälpa andra. Skulle alla hjälpas åt kanske vi inte skulle ha så mycket problem.
A men en klapp på min axel. Känns lite skönt iaf.

Nu tänker jag försöka sova lite, måste orka dagen imorn med.

XoXo // Nelly