torsdag 10 november 2011

<3

När han va ung och bilden är tagen från nån film han va med i...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Saknar!

Detta är en man som jag saknar fruktansvärt mycket! Pappa Lauritz! Han hette Lauritz Falk och va gift med min gammelfarmor. Jag älskade de två och jag saknar de två enormt mycket!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Fy gatan vad är trött på...........

Att vara mamma!! Jag har en trotsig liten tjej som dessutom är envisare än envisast!! Våra dagar består av bråk och skrik och nej sägande.... KUL!!! Hon vägrar oxå att sova middag så hon är extra grinig för att hon är trött. Jag skulle göra vad som helst för att få lite lugn och ro från min familj idag! Jag älskar vilda över allt annat men ibland vill jag oxå ha paus! Varför är vissa män så jävla korkade? Ibland vore de skönt att få vara pappa för en dag eller två, då får man iaf sova och va för sig själv.

Aa jag har en dålig dag, håller ju på att sluta röka och så har jag en grinig unge på de. Idag skulle jag vilja skrika rakt ut!!!!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

=(

Har de lite jobbigt just nu, håller på att försöka sluta röka. Har rökt men inte alls lika mycket som tidigare. Nu har jag ett nikotin plåster på mig som kliar konstigt nog. Jag kanske inte tål nikotin plåster eller är de normalt att de kliar?

Aja, idag har jag fortfarande ont i magen och är bara hemma och försöker vila hehe inte lätt med Vilda direkt. Nu snart ska jag bada henne för hon sitter och äter själv och då blir de kladdigt.

XoXo // Nelly