måndag 27 februari 2012

BarnAkuten

Är på södersjukhuset nu med Vilda. Jag får inte ner hennes feber och den va uppe på 40,8 innan vi åkte in. Nu är den som tur var nere på 37,8. Väntar på att få komma in till läkaren nu men de är mycket folk så vi får nog sitta här ett bra tag.

Lite uppdate för er som är intresserade.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bläääää

Skrev jag att jag antagligen har lungsäcksinflammation? Nä..... Glömmer liksom bort mig själv när Vilda oxå är dålig. Jag får mer och mer ont i lungan på vänster sida.. Strålar och hugger i sidan och i ryggen. Känner igen den smärtan så troligtvis har jag vatten i lungan igen. Men imorn blir de vårdcentralen för att kolla Vilda. Jag vill att hon blir frisk nu!

Ska ladda telefonen nu.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vildas feber är nu uppe i 40,2 =(

Published with Blogger-droid v1.7.4

True and so pretty =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens sjukling =(

Min älskade lilla Vilda har feber och är helt slut. Idag ringer hennes pappa vårdcentralen för han har samma sak som Vilda och dem två behöver träffa en läkare! Dem är inne på fjärde veckan med diarrer. =/ Det är ju inte normalt så jag börjar tro att dem har nån slags parasit i magen.. En som man kan få när man äter frukt och grönsaker. Och då behöver de medicin. Ska ringa Thomas igen nu och påminna om att han ska ringa.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Minnen

Har tänkt tillbaka på min 18 års dag nu efter syrran fyllde. Hon hade ca 10 vänner hemma.. Kanske några fler.. Vi säger 13 st. Och det var en behaglig fest med mycket skratt. På min 18 års fest hade jag ca 30 pers om inte mer.. =/ Hade väl 15 st vänner där och ca 10 st från familjen så aa 25 pers. Det var en riktig fylle fest och de var bra stämning hela kvällen oxå med mycket skratt. Skillnaden mellan våra fester var att på syrrans fest var alla lugna =) Haha min fest var livlig och mycket hög musik osv. Hade iaf en sjukt bra 18 års fest! Och allt tack vare min mamma!! Hon är den bästa mamman ever!

Ska se om jag kommer ihåg alla som va där..
George, Eli, Danne, Linda.T, Tania, Tom, Linda.R, Sofia.W, Marjan, Surre, Malin, Phillip, och ....................... Aa ni får ursäkta, jag kommer inte ihåg fler haha. =P
Och så hade jag familj,
Mamma, syrran, jimi, håkan, sussie, peter, adam, tobban, kristian, mormor och michale. Mer tror jag inte att de va faktiskt...

Aa riktig lyckad kväll.. Kommer ihåg att vi åkte hem till Tufan efter min fest och satt där och snacka ett tag. De va tider de haha.

Nä nu ska jag ta hand om min dotter som ligger med feber och diarrer.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4