lördag 31 december 2011

Gud vad jag är.....

Lyckligt lottad! Jag har min underbara familj och många goa vänner! Vi har en jätte fin lägenhet med allt vi behöver och lite till. Vilda är bortskämd som få men ändå den raraste som finns. Denna kväll är fylld av kärlek och lycka!

2012 blir mitt år! Mitt mål med vikten ska bli klart,mitt jobb som lärling ska påbörjas, vi kämpar för en flytt till större och såvitt jag vet så mår alla i min närhet bra. Bara positiv energi att ta av och att ge från. Det kan inte bli bättre än så. =)

Nästa år, blir MITT år! =) Och ditt Vonkan ;)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

CHARMTROLL

Published with Blogger-droid v1.7.4

En julklapp

Fick den här tavlan av min bror och Veronica. Det är brorsans kompis som målat den. Jag ville köpa den förut men fick höra att en fd vän hade köpt den. Jag vart jätte ledsen. Sen för kanske två månader sen fick jag höra av min bror att hon inte hade köpt den och att han kunde säga att jag ville köpa den. Men då hade jag inte pengar som jag kunde slänga ut på tavlan. Vilket gjorde mig ledsen igen. Och så ringde min bror mig igår och sa att han hade köpt den till mig! Hur gullig får man va! Jag vart super glad!! Klart den bästa julklappen i år. =) Så nu sitter den uppe på vår vägg i vårt hem! =) Jag är jätte glad för den!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Älskling

Published with Blogger-droid v1.7.4

Mammas ängel

Published with Blogger-droid v1.7.4

Åh, gullunge!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Världens mest underbara

Published with Blogger-droid v1.7.4

Mamma älskar dig !!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min vackra dotter

Published with Blogger-droid v1.7.4

2011

OÅret som vart har vart helt underbart bra! Alla mina älskade lever och mår bra. Lite små motgångar men inget allvrligt.

2011 fyllde min fantastiskta dotter 1 år. Jag har uppfostrat henne grymt bra. Hon är hjälpsam,snäll,glad,otroligt smart och vacker som få. Hon är den mest exceptionella flicka jag någonsin träffat! Och hon är min dotter! Ni anar inte hur stolt jag är! Fick höra senast igår hur smart och söt hon är. Och folk blir chockade över att hon bara är 1 år. På dagis frågade de mig vad de ska lära vilda? För hon kan ju redan allt! =) hehe.. Då sa jag att de får öva och öva så hon inte glömmer något. Och något nytt måste de finnas att lära henne, jag menar jag lär henne varje dag. Montessori dagis är ett underbart dagis!

2010 sa jag och Thomas sa upp två av våra vänskaper där en av de bara försökte förstöra för oss och det är de BÄSTA vi gjort! Gud va skönt det är att slippa den drama queenen och alla hennes lögner!! =) Får dock höra och läsa att hon saknar mig och får läsa lite minnen som vi delat. Får även höra skit snack men förväntar mig inge bättre av henne då hon är en riktig loser.

Jag har återfunnit gammal vänskap med både Dina, Hanna, Nina och så ny vänskap, Veronica,Veronica och Annica!

Vi fick vår BMW bytt mot en mycket bättre bil för oss.

Vi bor dock kvar i vår lilla tvåa men jag har en känsla av att de kan ändras nästa år. ;) Jag har fått en plats som målarlärling och börjar i feb-mars. Innan dess har jag något läkarbesök och en eventuell op.

Familjen som är mitt allt! Under 2011 har vi i familjen haft de jobbigt av olika anledningar men vi har kämpat oss ur tillsammans och nu står vi ännu starkare än tidigare!
INGEN KOMMER KUNNA TRAMPA PÅ OSS MER! ;) Då får de på moppo hahaha. =P

Jag har haft ett lyckligt år med mina nära och kära och jag vill bara säga tack till alla våra vänner, Angelica och Tomas, Patricia och Micke, Christian,Maria och Lisa, Candrah,Adeline och Melanie, Tindra,Jannika och Vendela, Annica med familj, Veronica med familj, Hanna,Dick och Alexander, Jimmie och Veronica, Krille, Mamma, Michale, Helle och aa alla i min familj med. Ni är de BÄSTA som finns och utan er hade livet vart så tråkigt.

Och Min ÄLSKADE MAN!! Utan dig hade jag inte andats mer! Du och Vilda har förgyllat mitt liv till fullo och jag älskar er enormt mycket! Vår framtid är säkrad! <3

NI FÖRTJÄNAR DET BÄSTA AV DET BÄSTA!!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Gott slut......

Och GOTT NYTT ÅR!!

Nu säger vi HEJ DÅ till
 Och Hej till


GOTT NYTT ÅR ALLA FINA VÄNNER!!

XoXo // Nelly

Underbara dag

Haft en super kul dag med min fina familj! Min bror och hans tjej bjöd alla oss på middag som var hemma gjord moussaka och till efterrätt blev de hemma gjord sockerkaka med svartvinbärs choklad typ eller något.. Hur som helst så va de super gott! Så han får i uppgift att baka tre såna till vildas två års kalas. =) Efter middagen öppna vi lite julklappar igen och Vilda fick ett godsedjur, en hund som är super söt. Mamma fick presentkort på kläder, syrran fick presentkort på kicks, vi fick en as snygg tavla som jimmies vän har målat och som jag har velat ha länge nu. Och mormor och krille fick en hel stor kartong med mat! =) Gissa de vart glada! =) Jag kommer aldrig glömma mormors min när de öppna och såg all mat hehe.. De va lycka! Krilles min med.. Helt klart värt de!!
Sen satt vi och umgicks och prata massa. Vilda fick sockerkick och somnade för kanske 15 minuter sen. Hon sprang runt som en duracellkanin haha! Jag har en jobbig spännings huvudvärk oxå... Inte lika kul, men de har inte fått förstöra min kväll. Vi har haft jätte kul!

Jag skulle helt ärligt vilja "fira" in nya året hemma imorn. Det blir lättare och bättre för vilda.. Vad jag tror iaf. Men Thomas vill nog jätte gärna vara hos sin vän så vi måste nog de. =/ Ska prata med honom snart.

Aa de var vår dag. =) Mys och kärlek i multum!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4