onsdag 5 september 2012

DE BÄSTA KATTERNA EVER

Patricias och Mickes fina Mini och Bebis !!




SÅÅÅÅÅ SÖTAAA!!!

Hinner,hinner inte

Egentligen skulle jag hinna att blogga lite oftare men jag väljer att vara med min familj. ;)

Vad har vi gjort då, vi har vart hemma nästan hela tiden sen jag skrev sist.... förutom i lördags då vi åkte till Adam för att fira att han fyllt 20 år och efter de gick vi till min mamma hjälpte henne lite och så lämnade vi Vilda där så hon kunde sova över hos sin mormor. Vilket blev lyckat =D. Thomas och jag åkte hem och kollade på film och myste bara han och jag. Ibland behövs det med. =)

Söndagen hämtade jag Vilda och Thomas var kvar hemma och städade innan han drog iväg för att döma. Jag vart super glad när jag kom hem och det var städat!! Så gott de går att städa här just nu iaf.. kartonger överallt... =/ Vi har varenda helg bokad med födelsedagar och innebandy så de kommer bli tufft med att hinna packa och rensa osv.. så jag började lite smått igår med att rensa lite till i klädkammaren,hallen och badrummet och sen tog jag min garderob! Vilda var lugn och snäll så hon satt och kollade på film under tiden. Duktig tjej.

Vi behöver typ 20 kartonger till... vem visste att vi hade såå mycket grejer?!?! Helt sjukt. Vi har redan packat 20 kartonger och vi har bara 4 kvar nu. Så de måste inköpas eller se om de finns fler som har kartonger vi kan låna. Herregud.

Ska dock bli SÅ KUL att inreda Vildas rum hihi!

Idag kl tio kommer besiktningsmannen hit och ska kolla och jag har inte kunnat dammsuga..=/ Thomas har glömt tömma dammsugaren och den luktar satan så jag klarar inte av att tömma den för då blir de uppkastning och jag får bo på toan hela dagen igen. Ja, jag brukar ju bo på toan och kasta upp (spy) hela dagarna ändå men jag behöver ju inte må sämre för de.

Ska bli kul och se vad han kommer säga om sovrummet... Hade en plansch uppe över Vildas säng som var uppsatt med tejp och är nu bort riven och de syns ju rätt bra hehe.. men har för mig att hon vi byter med ändå ville tapetsera om överallt så vad gör de då? Ska höra med honom när han kommer iaf.

Nu ska jag snart försöka få i mig lite frukost så håll tummarna att jag får behålla den! =)




 Dåliga bilder men den här på Bella och Vilda vart bra iaf. =)
 Min, MIN så sjuuukt söta och underbara dotter!
 Snygging som är stolt i sina jeans !!
 Sååå stolt i sina jeans =)
 Mammas sjukling
 MYS!

Seize The Day my friends <3