måndag 25 april 2011

Lyx i högsta grad!

Idag va jag och hämtade min älskade bästis Sofia. Vi har suttit och pratat och grillat och ätit middag och haft de jätte mysigt ute i solen. Nu efter maten eller innan maten till och med så började hon att städa här. Och hon och Thomas fortsätter att städa medans jag natta vilda. =D Lyx säger jag bara!! Sofia ska sova här i natt oxå och de tycker jag är jätte kul och mysigt. Vilda tycker oxå att de är super kul att Sofia kom hit idag. =) Nu har lill skruttan vaknat så jag ska ta henne.

Vi har iaf en härlig,mysig och rolig måndag med bästaste Fia!!

Love // Nelly

Äre söndag eller måndag idag?

Det här med lång helg förvirrar mig ibland hehe. Vi har haft en helt fantastisk helg med mycket folk,kärlek,skratt och lek. Igår var vi med min mor och vi åkte till Outlet och shoppa en ny sulky till Vilda och lite leksaker och böcker och filmer till henne oxå. Sen köpte vi kostym till min man och han vart SÅ snygg i den!! Vi köpte skor till mig oxå. Men vi hitta inga som jag kan ha på dopet..=S De som vi titta på och som jag provade var antingen för små eller för stora.. Så vi får kolla i någon annan butik. Men jag vill ha vita skor med lite klack på. Inga plattar skor på dop inte.
Men de som jag köpte igår är platta... super sköna och fina. =)Kanske lägger ut bilder på de senare..

Vi köpte en Brio sulky igår... vi kollade på ALLA olika märken på vagnar och INGEN var lika stabil och stadig som den vi köpte. Och vi vill ha en stadig vagn då Vilda klättrar mycket och rör sig mycket i vagnen så den inte välter med henne i. Kosta vad de kosta men stabil ska den vara!! Så vi är skit nöjda. =) Säkerhet före märke säger jag bara! Och vill jag gå med en vagn som har "status" så tar jag bara vår sittvagn som är en EmmaLjunga.

Vilda älskar böcker, vilket är jätte bra !! Så mormor hennes köpte nog sex st böcker till henne igår och vi köpte en och två filmer. Mor min köpte böcker där hon lär sig vad saker och ting heter och jag köpte en bok med många godnatt sagor i. Som sagt hon älskar böcker och när jag läser för henne.
Filmer är inte lika kul än.. och ärligt så hoppas jag hon blir som mig och inte gillar tv utan hellre är ute och leker. =) Va ju ute hela dagen igår och jag tror minsann att jag fått lite färg... eller vad säger ni?



Vilda hade jätte fina linne kläder på sig igår oxå.. såhär såg hon ut:




Nu hör jag att hon har vaknat... och killen min vill inte riktigt ta sig upp ur sängen.. så jag ska ta henne.

Love // Nelly