torsdag 18 augusti 2011

Haha Diggi dåå

Hon har satt på sig min kjol =P
Published with Blogger-droid v1.7.4

Yeey hihi

Imorse ringde Lillemor från Montessori dagiset och sa att de finns en plats till Vilda =D!!! Jag tacka ja såklart och nu väntar jag bara på att få datum och tider och allt vad de nu är för inskolning! =) Åh vad glad jag blev hihi !!
Hon kommer trivas så mycket bättre där tror jag än på stjärnan. För det lär sig mer och de gör mer utflykter på Montessori. De ända som jag gillade på stjärnan va deras ute gård. Den är stor och fin och de ligger lite avsides från vägen. Medans Montessori är vid vägen och de har inte lika fin lekpark. Men de är en mycket bättre förskola. =) Iaf för Vilda. Så imorn senast får vi veta när hon kan börja och då ringer vi oxå till stjärnan och säger att Vilda fick plats på Montessori och att hon ska gå där istället. Jag är verkligen skit nöjd =D.
Återstår att se om Vilda kommer trivas där oxå.
Idag har jag fixat lite hemma.. Köket är kliniskt rent nu =). Pratade lite med min barndomsvän och han sa att vi kanske kan ses ikväll runt nio tiden. Ska höra av mig till honom strax och kolla om de blir av. Måste va säker så vi inte åker i onödan. Imorn blir de vårdcentralen med Vilda... Hon är röd och svullen i ena ögat så ska kolla om de är någon ögoninfektion. Och på eftermiddagen ska jag åka och dansa Zumba !! =) Längtar som FAN!! =D Ni som inte har provat måste de, det är så extremt kul! =)
Aa men killen min kommer väl hem runt fem halv sex med middag. Vi ska äta nån fisk idag. Mm de ska bli gott =).
Ska leka med min lilla bus unge nu oxå.

Ha de bra.
XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4