fredag 4 maj 2012

Ont, det gör ont!

Min jumske/höften blir inte bättre. Jag kommer nog få ringa vårdguiden och höra vad jag kan göra. För som det är nu så kan jag inte ta normala steg utan måste ta mindre steg med mitt vänster ben annars gör de jätte ont. Jag kan inte lyfta benet åt sidan och inte sitta skräddare. Det känns som att de har låsts sig på något vis. Inge vidare kul.

Thomas och Diggi åkte till affären för att köpa apelsiner och milda. Och så ska de tanka bilen.. Så de kommer nog snart. Jag ska gå ur badet nu. Har legat här en stund för att värma mig =).

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Schyyy........hör du?

Det blev alldeles tyst...... Vart tog alla vägen? Det måste ha gått ut. Men så här sent..? Det är nästan spöktyst i hela lägenheten, det ända jag hör är mina egna tankar.. Vad gör jag nu? För första gången på väldigt länge är jag ensam, helt ensam. Allt de där som jag har sagt att jag vill göra, har jag glömt. Nu sitter jag här och bara är... Och de ända jag hör är mina egna tankar.
Undrar när de kommer tillbaka....?

Lite ur min bok haha.. ;)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min älskade dotter

Klippte hennes lugg idag. Hon fick den i ögonen hela tiden så jag tog fram saxen och kammen. Hon satt ganska så stilla men hon ville gärna sänka ner huvudet varje gång jag klippte. =/ Så lite ojämt vart de haha. Fast de gör inget för hon är den vackraste jag någonsin sett!! =)

Idag har vi bara vart hemma och lekt. Vilda har vart ganska uttråkad idag men hon behöver en lugn dag. Hon drömmer så mycket just nu så lite lugn och ro blir nog bra.

Vi skulle egentligen åka till Grönan och se LMFAO men vi struntar i de. Kostar för mycket och vi måste sitta och märka kläder inför loppisen imorn bitti. Skulle oxå åka till svärmor ikväll och sova där men jag vill sova hemma. Känns bättre och skönare. Så vi åker runt åtta imorn bitti istället. Hoppas att de kommer folk som köper massa barnkläder bara... Vi behöver pengarna. Fast de är inte hela världen om inget säljs för de kommer en till loppis uppe i Östhammar till hösten. =)

Jag hoppas att Thomas tar med sig Vilda när han ska åka och handla och tanka bilen. Så får jag en halvtimme ifred iaf. =) Här uppskattas allt!

Nej, ni får ha en trevlig fredag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kaaaaall dag!

Har frusit i två dagar nu.. Så pass mycket att jag gått med tjocktröjor hemma och haft filt på mig. När Thomad kom hem från jobbet så frågade han mig om jag fryser? Jag sa- Ja,varför? Och då svarade han: jag ser de för du är blå om läpparna.

Vill ha sommar och sol men framför allt VÄRME!!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vart kan jag köpa sånt här? Rebelmarket är bara en sida på facebook... =/

Published with Blogger-droid v1.7.4

Såå himla snygga skooor!!! =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Söta skor =)

Rebelsmarket
Published with Blogger-droid v1.7.4

Allergisk?....... javisst! Inte lite heller..

Published with Blogger-droid v1.7.4

Storlek 62 i pyamasen vilda bara Skulle ha på sig =D nu har hon liksom storlek 80/86 =)

Published with Blogger-droid v1.7.4