onsdag 17 augusti 2011

Tråkigt...

Det vart inget med min barndoms vän idag.. han var tvungen att ta sin lilla dotter. För mig gör det inget och jag förstår att man inte alltid kan. Värre med min lilla syster som vart väldigt besviken. =( Men så är de när man har barn. Så det vart ju att vi stanna hos min mamma och nu sitter jag vid datan hehe.. känns otroligt skönt att sitta och skriva på en data.. går fortare framförallt. Kanske kommer kunna åka med min syster imorn men tror inte de. Hon får nog vänta till i september nån gång. Så imorn blir de troligtvis lugnt och bara massa mys med Vilda hemma. På fredag ska jag träna Zumba ju men annars blir de lugnt. Det är nästa helg som jag ska ut både fredag och lördag.. fast lördag är min familj med så då blir de inget drickande. Fredag ska jag dricka och då är Thomas hemma med Vilda och de ska ha en mys kväll hehe. =D
Jahapp.... vet inte vad jag ska skriva om... skrev till min pappa idag iaf... han har inte svarart än.. men vet inte om de fanns något att svara på. Vet inte heller om han har gått tillbaka till sin tjej.. och har han de så fattar jag att han inte svarar. Nä usch blir deprimerad av de här.. byter ämne.
Vilda har börjat prata ganska mycket... eller aa inga riktiga ord. Förutom mamma,pappa,napp och typ lite små ord som blomma och momo osv..

Aa men jag ska hjälpa min mamma nu med Vilda.

XoXo // Nelly

Snart bär jag av....

Skuggning killen hem... Hoppas jag. Ska åka och träna och sen kl sju ska jag till Pirre. Får se om jag hinner till kl sju. Jag får ringa honom annars och säga att jag blir lite sen. Men jag tror de ska gå bra. Vilda har äntligen somnat iaf.. Så nu får hon sova till senast halv sex. Sen måste hon vakna och äta middag och bada sen får hon sova igen.
Ska packa min tränings väska klart nu.

XoXo // Nelly

Onsdag

Japp idag är det den 17 augusti. Om nästan 4 veckor fyller Vilda 1 år!! Samma dag som hon fyller år ska vi till dagis i en timme bara och hälsa på alla i hennes avdelning och träffa alla fröknar. Den 13 september, dagen efter hennes födelsedag ska vi börja med inskolningen. Då ska vi vara där från kl nio till kl två i tre dagar och sen ska diggi få vara där själv. Men jag kommer hålla mig nära ifall något händer. Känns tufft att lämna henne men om jag slutar tänka på mig själv så tror jag att de kommer bli jätte kul för Vilda. Hon är så framåt och snäll och tidigt utvecklad så jag tror faktiskt att hon kommer ha super kul på dagis. Det är som sagt jag som kommer åka hem och gråta och tycka synd om mig själv. ;)
Vilda fick en bobby Car i dop present av sin gudfar och hans familj.. Nu har vi packat upp den och vilda älskar den. =) Tack Henke,Jenny, Tyra och Alwin.

Juste, Igår fyllde världens sötaste lilla prinsessa hela 5 år!! Grattis igen Tyra på 5 års dagen och hoppas att du fick massa god tårta och roliga paket. =)

Aa idag har jag diskat och tvättat och snart ska jag diska igen eftersom vi har ätit lunch. Vilda brukar sova nu men jag va tvungen att byta bajs blöja precis nät hon ville somna och när jag va klar så kunde hon inte sova... Eller ville inte haha. Så idag kanske hon är vaken hela dagen då.. Får se. =)
Jag är själv jätte trött och skulle inte ha något emot att ta en powernap.. Nej ska sätta fart nu innan jag blir för seg.

XoXo // Nelly