torsdag 23 juni 2011

Så fina !!

Jag sökte på google för att få lite insperation till min sleeve som jag ska göra.. och jag vet att jag vill göra en till Avenged Sevenfold logga så självklart sökte jag på just de. Och jag hitta sååå fina tatueringar. OCH just den loggan som jag vill ha =D HAHA.



Så jävla läckra så jag döör!
Jag ska prata med min tatuerare och kolla om vi kan göra den sista bilden på min arm.. fast vi kommer få dela upp den lite annorlunda då den inte får plats bredvid varann som på bilden. Då får jag mina älvor och demoner och en hel sleeve! =D Så fint!!
Jag har sagt till min mamma och till min bror att jag vill ha pengar när jag fyller år så jag kan börja gadda armen.. jag vet att jag kommer få de av min bror då jag brukar få sprit eller pengar av honom hehe men mamma är jag osäker på hehe. Mormor har säkert redan köpt något gulligt smycke till mig. =)Det brukar hon oxå göra. Killen min säger att han redan köpt min present.. jag är lite nyfiken hihi =P. Men jag tror jag vet vad de är redan. ;)
Känns konstigt att fylla 26 år... då är jag närmre 30. Och de ogillas skarpt! Men men vi blir bara äldre och de finns inget vi kan göra åt de.

Idag regnar de sjukt mycket ute... så det får bli en till dag där jag och Vilda är hemma och myser =).
Vi hade så sjukt mysigt igår, hon kramades och gosa och busa heela dagen igår. Och hon skrattade massor! När hon skrattar blir jag varm i hela kroppen, hennes skratt är det bästa som finns! Och jag blir helt varm ända in i själen när hon kramar mig och sägar mamma! Eller när hon ropar på mig och vill komma upp. För när jag lyfter upp henne får jag alltid en stor kram. =D Iblans en puss oxå hehe ;).
Min lilla prinsessa.. hon lyser mer än solen själv min lilla diamant!
Ska eventuellt åka och träna idag oxå.. men får se hur de blir då jag har fått något kajk med hälsporren.. =( Haft de i kanske två veckor nu och har svårt att stå på hälen. Men sånt har inte hindrat mig förr och nu känner jag mig såååå dålig som inte har tränat på ett bra tag.. eller jag har inte tränat 4 ggr i veckan som jag ska.. kanske bara 1-2 ggr/veckan.Såå jag står ju still i vikt och när vi mäter mig är de samma som tidigare månad. Funderar på att chocka min kropp lite och börja med en diet som jag åt förrut... LCHF. Bara för att chocka så jag går ner kanske 4 kilo på några dagar. Sen fortsätter jag med min 4ggr/veckan träning och promenader. Då borde kroppen haja att Ahaa jag skulle förbränna fett.. hehe eller nått sånt. Det känns iaf otroligt skönt att jag inte har gått upp de jag har lyckats gå ner för då skulle jag bli knäckt tror jag. Jag har vart så sjukt lat och inte brytt mig alls om vad jag har ätit.. men jag har brytt mig om hur MYCKET jag har ätit så jag har absolut inte svullat. Just nu har jag en period där jag inte riktigt bryr mig om min vikt då jag faktiskt helt ärligt är så glad och lycklig med allt i mitt liv! Jag trivs med mitt liv och känner ingen panik eller stress med att gå ner i vikt. Alla mina vänner och min familj älskar mig för den jag är oavsett om jag är såhär tjock eller om jag är smal som förrut. Och det är för att jag är en sån person som inte blir kaxig. 
Nej ni fina läsare... jag älskar livet oavsett om jag är smal eller tjock och jag tycker ni oxå ska göra det! Jag kommer att gå ner, det är ingen tvekan! Men jag har inte bråttom.

..... Tankar rullar iväg ibland haha.
Imorn är de midsommar =D. Ska nån göra något speciellt och kul?
Själv skulle jag helst av allt vilja vara hemma med min egna lilla familj och mysa och leka på golvet med Vilda hela dagen men vi ska till min mamma på middag. Vilket oxå blir mysigt såklart! Och Vilda älskar ju att vara hos sin mormor och moster. Vi fick erbjudandet att åka ner till landet oxå men jag vill inte de. Jag känner mig inte kry nog med allergin att vara där nere nu. =( När jag vaknar på morgonen så är både öron och näsa igen täppta plus att mina ögon varar (sömn gegga) och så har jag slem i halsen.. och mina mediciner hjälper inte så bra i år. Annars hade vi åkt ner till landet och dansat kring midsommar stången med alla som bor där och haft de super mysigt! =)

Nu vart de tomt i huvudet.. vet inte vad jag ska skriva mer.

XoXo // Nelly