söndag 20 november 2011

Sunday

Idag skulle vi ha åkt till Tina men hon sov så länge och vaknade med halsont så vi skippade de. Istället åkte vi till min mamma för att Vilda ville åka till Momo =).
Satt där och prata och kollade på Gossip girl och åt middag. Michale kom dit och laga god mat. =) Tack Michale!

Sen åkte vi hem vid åtta.. Vilda sov i bilen och är tyvärr vaken nu... =S inte så bra. Kl tio ska vi se The Walking Dead på TV11. =) Så jag hoppas Vilda har somnat tills dess.

Imorn ska vi åka och kolla på lägenheten som vi egentligen skulle kollat på förra veckan. Ska bli lite kul men som sagt, jag vet redan att jag inte vill bo där. Jag vill inte ta Vilda från sitt dagis, hon trivs jätte bra där . Och då kan vi inte flytta till en annan kommun.

Känns som att det går typ tio tusen tankar i mitt huvud just nu. Och mycket av de tankarna är saker som jag inte kan skriva om. Inte än iaf hehe.. För skriver jag om de så kommer de kanske inte hända så som jag skrev eller i samma tid som jag skrev... Och då känner jag mig bara dum. Så vissa saker får vara hemliga ett tag till.. ;)
Kan säga så mycket att det är en STOR sak och två mellan stora saker. =P

Oj oj OJ ni anar inte vilka framtidsplaner jag har. hihihi =)
Vissa når jag inom en snar framtid och andra kommer ta liiite längre tid hehe.. Men klart värt det!

Känns tungt idag med, kan inte sluta tänka på vårt lilla barn som miste sitt liv förra månaden. =( Tänk, i Maj skulle vi ha fått våran lille... och Vi skulle vara så lyckliga! Jag,Thomas,Vilda och den lille... =( USCH!!! Vila i frid min älskade lilla.

Ska natta min första skatt nu, går inte så bra för hennes pappa.

En konstig Bild på mig och Angie =P



XoXo // Nelly

Porn Star Dancing (Rock Version)


Skönt låt, dock inte den bästa texten...