onsdag 22 februari 2012

Visste väl de...

Har inte gjort annat än att fått bråk av Vilda sen vi kom hem! Jag är helt slut och skit irriterad! Hon är fan pain in the as just nu! Och jag hatar att tycka så om min lilla älskling! Känner bara för att åka bort ett tag och vara heeeelt för mig själv! Och de "roliga" är att de kommer bara bli värre med Vilda oxå.. den här jävla trotsåldern skulle jag kunna strypa haha vem fan kom på den?

Har tänkt en hel den och läst i nya Nackademins katalog och blir som vanligt super sugen på att söka in till bygg MEN i år måste man ha godkänt i Matematik B oxå. Och jag har bara i Matematik A. Så har då bestämt mig att söka in till komvux för att läsa Matematik B. Ville komma in nu men kursen började 11 januari och slutar i juni. Jag vill vara klar med min kurs i juni, senast i juli för jag vill söka in till nackademin till hösten om det nu är så att jag inte får lärling platsen på målarfirman. Får jag den tar jag hellre den. =) Den är på ett år så de passar mig perfekt. Men något måste jag göra för jag håller på att bli tokig. Jag söker jobb som en tok och jag ska försöka komma in på en kurs där jag kan läsa matte b och sen hoppas jag på en lärlingsplats på målarfirman.. om inte så har jag sökt in till nackademin. Thats my plan =)

Nu vill jag dra något över huvudet och gå och dö... eller inte dö men lägga mig. Idag är ingen bra dag.


URK!!!!

Jag har en enormt dålig dag idag.. Vilda var skit grinig och otrevlig i morse innan jag lämna henne på dagis. Åkte till Ica Maxi och beställde två tårtor till syrrans fest och sen hem och sökte jobb.. Sen kom posten........ De är två kallelser... en till Sophiahemmet och en till Aleris FysiologLab lungläkare på Riddargatan. Aaa då ska jag gå på en till spirometri på Sophiahemmet den 23 APRIL och sen ska jag till en lungläkare på nästa test den 13 JUNI!!! Seriöst, hur ska jag kunna leva normalt när jag knappt kan andas och så måste jag vänta så länge! Ska liksom gå på spirometrin i april och sen vänta ända fram till Juni för att få komma till läkaren och få göra ett andningstest där. Det är fan inte klokt! Så det här med att jag skulle nått mitt mål med vikten till hösten kommer ju inte ske! Jag kan inte träna så mycket för som sagt, jag får knappt något syre. Ska ta min Symbicort Forte 4 ggr om dagen och så ska jag ta min bricanyl 2 morgon och 2 kväll varje dag.. och ändå har jag svårt att andas. Så nu gjorde jag mig GRYMT besviken med att jag inte kan nå mitt mål som jag ville! =( Ska försöka ändå men kommer nog gå jävligt segt.

Nej jag är skit förbannad och ledsen och den här dagen kommer inte bli bättre... För när jag hämtar Vilda kommer det bli mer bråk och hon kommer vara skit jobbig. Det är hon varje dag nu och jag vet inte varför. Hon är typ sur på mig för att jag hämtar henne på dagis och så straffar hon mig hela kvällen tills hon somnar. Det kan vara med skrik,gnäll,slår på mig eller bara tar saker hon inte får ta eller river sönder mina blommor... aa vad som helst. Detta är INTE en rolig ålder.. =/ Spelar då ingen roll om jag är snäll och leker eller läser böcker eller badar henne ( hon älskar att bada) hon är lika sur ändå. =( Och jag har en konstant huvudvärk! Neeeeeej, detta är ingen bra dag!!

Tack och hej