söndag 24 juli 2011

Bra dag

Haft en bra dag med familj. Jag och mamma åkte till min mormor på fika och satt där i några timmar. Efter de åkte vi till mammas jobb så hon kunde skriva ut lite papper hon behöver. När vi kom hem möttes vi av vilda i hallen och hon fick ett stort leende och började prata direkt. Vi kollade på New Jersey fruar som vanligt på söndagar och sen åkte vi hem. Nu ligger hela min familj i sängen. Vilda sover och Thomas kollar tv. Imorn ska han jobba igen.... Vilket jag tycker är tråkigt. Önskar att han kunde haft lite längre semester och fler veckor. Typ 6 veckor som många har. Han har bara 4 veckor och två har han redan haft.
Aa men ska väl försöka sova nu..

Måste säga att jag sörjer med Norges medborgare och med familjerna. Fy fan vad hemskt!! =( Tände ljus igår för alla som miste livet i förr går. Tänk att sånt här kan och får inträffa... De är helt sjukt.

XoXo // Nelly

Vet inte...

Varför jag är vaken fortfarande, killen sitter och kollar på film i v-rum och jag ligger i sängen. Känner mig uttråkad och rastlös. Har slutat springa på toa nu iaf.. Ska väl passa på att försöka vila nu då. Mannen min tog med lite kräftor till mig hem =D det va snällt, och de va jätte gott. Plus att hans moster köpt kläder till Vilda. Tack så mycket =).
Nä ska ta och försöka somna nu då.
Måste orka imorn med.

XoXo // Nelly