onsdag 2 november 2011

stavfel

Avenir heter min kusins band haha
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hahahahaha =D

Jag har inte tränat sen i augusti... Det är ganska länge utan träning. Jag åkte dit igår och körde Zumba och helvete vad kul det var! Alla vart jätte glada att se mig och mamma igen och speciellt Zumba instruktören. Hon är super härlig! Aa men jag ville väga mig och mäta mig just för att de va så länge sen sist. Så jag har koll på vad jag har att jobba med. Aa visade sig att jag har tappat 8 kilo sen sist och 22 centimeter runt kroppen.. Det ni! Och jag har inte gjort ett skit för att gå ner haha.. Bara sprungit efter mitt barn och hjälpt många med olika saker. Tror ni jag vart glad eller!?! Hihi.
Nu sitter jag hemma och väntar ut tiden så jag kan åka och hämta mitt barn. Igår tvättade jag bilen på insidan och utsidan så idag har jag inget att göra. =( Har ju ingen data så är lite svårt att söka jobb.. Längtar tills vilda går längre än till tolv på dagis.. Då hinner jag till arbetsförmedlingen. Ska bara aktivera mig där igen och sen prata med en jobb coach. Jag är dock fruktansvärt sugen på att plugga... Men älsklingen min vill att jag jobbar ett tag först. Det jag vill plugga går inte att plugga på distans.. Man måste vara i skolan och på praktiken. Annars hade jag kunnat jobba deltid och plugga resten.. Men går icke. Nä nu ska jag kolla om jag kan hitta på något annat att göra..

Sitter och lyssnar på min kusins metal band.. Anevir heter dem.. Måste säga att det är grymt bra metal!! =)

Nu ringde min tandläkare, ska ringa min man nu och säga att jag fick en akut tid ikväll för att rotfylla min tand jävel..

XoXo // Nelly